Historie VvE Centraal

In 2011 begon Wilfred Boerrigter de website www.vvecentraal met als doel een platform op te richten voor onafhankelijke informatie over en voor Verenigingen van Eigenaars. vvcentraal.nl streeft ernaar om, bij te dragen aan een transparantie bij zowel de leden van een vereniging van eigenaars als de VvE Dienstverlener.

Werkwijze

Bezoekers kunnen op vvecentraal.nl hun mening achterlaten. De meningen zijn niet direct zichtbaar op vvecentraal.nl. De recensies zijn korte meningen van één van onze bezoekers. Wanneer een recensie wordt achtergelaten is deze niet direct zichtbaar op uw vve dienstverlener pagina, maar wordt door ons eerst gemodereerd.

De recensies moeten wel goed zijn beargumenteerd. De recensies en beoordelingen worden aan de hand van onze doelstellingen kritisch bekeken en gecontroleerd. Vvecentraal.nl wil onafhankelijk blijven en zal dus nooit recensies herschrijven. Deze geven tenslotte de mening weer van de klant van de dienstverlener en niet van vvecentraal.nl zelf. Bij het vermoeden van fraude zal de recensie wel verwijderd worden. Bent u als dienstverlener van mening dat een geplaatste recensie onterecht is of niet volgens de huisregels, neem dan contact met ons op.

Huisregels

Eigenlijk kan je zeggen dat het regels van goed fatsoen zijn. In het kort komt het hier op neer :
1. Er mag geen ongefundeerd recensie worden gegeven
2. De recensies moeten geschreven worden in correct en algemeen beschaafd Nederlands
3. Er mag niet op de persoon gespeeld worden
4. Recensies moeten gebaseerd zijn op feiten