• image-363

deelnemende-bedrijven-2

• image-178

deelnemende-bedrijven-3

Vve Dienstverlener Categorie: Advies, Dak en Gevel en OnderhoudVve Dienstverlener Kernwoorden: Dakonderhoud, Gevelonderhoud, MJOP en Schilderonderhoud

Kaart
VvE Kennispeil
Aantal Certificaten
  • No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

• 3 Reviews on “Planbuilding”

• VvE De Zeilmakerij – G.van Tiel Post auteur
      5 jaar ago

VvE De Zeilmakerij werkt nu ruim twee jaar met Planbuilding voor het onderhoud van een complex met 55 appartementen . Onze ervaring met Planbuilding is zeer positief. De door Planbuilding gemaakte M O P voor de komende 15 jaren met daar aan gekoppeld de onderhoudsbedrijven werkt uitstekend en is ook begrotingstechnisch gezien goed voor een inzicht in de onderhoudskosten voor een lange termijn en is voor onze VvE ook kostenbesparend. Planbuilding werkt met betrouwbare onderhouds-aannemers die goed werk leveren en die ook een uitstekende voorlichting geven aan ons bestuur met betrekking tot het uit te voeren onderhoud.
      Planbuilding neemt een groot deel van de voorbereiding van het groot onderhoud voor zijn rekening en wij kunnen altijd op hun expertise terugvallen.
      Planbuilding geeft daarnaast ook ondersteuning bij het beheer van onze appartementen.

• C.J. (Cor) Korpel Post auteur
      5 jaar ago

De reden voor onze aanmelding voor de “quick scan” was dat wij uiteraard geen professionele VvE bestuurders zijn en dat de beslissingen die, met name in het verleden, genomen zijn, zuiver door onervarenheid ons veel geld gekost hebben en dan denk ik in het bijzonder aan het liftonderhoud. We hebben het als zeer constructief ervaren, met name voor wat betreft het meerjaren onderhoudsplan.

• J.G.M. Drost (voorz.VvE Gamay) Post auteur
      5 jaar ago

Via een bijeenkomst van VVE Belang in 2013 ben ik op een MJOP geattendeerd. Dit heb ik de andere bestuursleden van onze VvE voorgelegd en na vergelijkingen van een aantal offertes zijn we met Planbuilding in 2014 in zee gegaan. Met hun nulmeting en 15-jarenplan zijn we geconfronteerd met een aantal hoge kostenposten op termijn. Daardoor hebben wij tijdens onze ALV de bewoners de noodzaak voorgelegd van een kleine verhoging van de servicekosten. Daardoor komen we over enige jaren niet voor verrassingen te staan. Overigens hebben we de nodige financiële reserves, maar toch. Planbuilding loopt nu al een jaar en het verfwerk is volgens rooster aangepakt en dak onderhoudswerkzaamheden, die noodzakelijk waren en ook al deels uitgevoerd.Zonder MJOP hadden wij dat waarschijnlijk te laat geconstateerd. Een goede zaak dus en een ieder aan te bevelen.

Schrijf een beoordeling

rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon Select a rating