VvE Centraal Sourceboek

Het naslagwerk over software voor vereniging van eigenaars

Het VvE Centraal Sourceboek is opgesteld door VvE Centraal. In dit sourceboek vindt u een algemene beschrijving van de markt, een overzicht van de onderwerpen die behandeld worden en wat daaronder wordt verstaan. Vervolgens worden  per onderwerp de resultaten beschreven en de antwoorden van de software aanbieders met elkaar vergeleken. Als laatste vindt u een algemene beschrijving per softwareleverancier,  de volledige beantwoording van functionaliteit die per beschikbaar is. De aanbieders hebben ook de mogelijkheid om hun antwoorden aan te vullen en additionele onderwerpen te beschrijven.

De eerste versie van het Sourceboek

Voor deze  eerste versie van het VvE Centraal Sourceboek zijn alle  aanbieders van software voor een VvE aangeschreven en is de beantwoording opgenomen. Het Sourceboek is verkrijgbaar in onze webshop.

Het VvE Centraal Sourceboek is als volgt opgebouwd;

• Introductie.
  • Hoe VvE Centraal u kan helpen.
  • Markt beschrijving.
  • Wat is software voor verenigingen van eigenaars.
  • Beschrijving van Deelgebieden.
    • Leden administratie.
    • Financiele administratie.
    • Organisatie, beheer & notulen..
    • Onderhoud.
    • Contractbeheer.
    • Applicatie features.
    • Overige onderwerpen.
  • Overzicht beantwoording van Deelgebieden.
    • Leden administratie.
    • Financiele administratie.
    • Organisatie, beheer & notulen.
    • Onderhoud.
    • Contractbeheer.
    • Applicatie features.
    • Overige onderwerpen.
  • Overzicht beantwoording.
  • Beschijving per leverancier & product.
    • Leverancier.
      • Contactgegevens leveranciers.
      • Productgegevens.
      • Klantentypering Softwareproduct
      • Samenvatting Functionele beschrijving.
      • Referenties.
      • Functionele dekking Software oplossing.
      • Aanvullingen Functionele dekking.

Het VvE Centraal Sourceboek is vanaf eind september 2011 beschikbaar en zal dan als PDF document via de VvE Centraal Webstore verkregen kunnen worden.

Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden kunt u zich registreren als abonnee op de nieuwsbrief.

Het VvE Centraal Sourceboek wordt mede mogelijk gemaakt door: