[vc_row content_placement=”middle” type=”image” bg_position=”center” bg_position_horizontal=”center” padding_top=”50px” padding_bottom=”50px” padding_left=”50px” min_height=”450px” el_class=”cta-box” bg_image=”44055″][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1505328756569{background-color: rgba(53,53,53,0.37) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;*background-color: rgb(53,53,53) !important;border-radius: 3px !important;}”][kleo_gap size=”100px”][vc_column_text text_color=”#ffffff”]Veel gestelde vragen beantwoord?[/vc_column_text][vc_column_text lead=”yes” text_color=”#ffffff”]Word lid van VvE Centraal en geniet van de vele voordelen[/vc_column_text][kleo_button title=”Nu lid worden” href=”https://vvecentraal.nl/product-categorie/diensten/lidmaatschap-2/” style=”highlight” size=”xl” icon=”group” uppercase=”yes”][kleo_gap size=”100px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Wie kan lid worden bij VvE Centraal?” tab_id=”1507575708196-381155c0-c680″][vc_column_text]Iedereen kan lid worden bij VvE Centraal, of u nu eigenaar, bestuurder of dienstverlener bent.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-building” add_icon=”true” title=”Kan onze VvE ook lid worden” tab_id=”1528160352238-bbeb4114-dd75″][vc_column_text]Het is als VvE ook mogelijk om te genieten van de voordelen van VvE Centraal. Hiervoor Kunt u het VvE lidmaatschap gebruiken.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Wat kost het lidmaatschap bij VvE Centraal?” tab_id=”1507575708529-b03310f1-284b”][vc_column_text]U kunt het abonnement maandelijks of jaarlijks betalen. De kosten wanneer u maandelijks betaald bedragen € 5,95 of € 59,00 wanneer u jaarlijks uw bijdrage voldoet.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?” tab_id=”1507575839825-92516038-f551″][vc_column_text]Het lidmaatschap is voor 12 maanden en wordt na afloop van deze periode met een zelfde periode verlengd. VvE Centraal hanteerd een opzegtermijn van 1 maand.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Mijn vraag staat er niet bij!” tab_id=”1507577726568-0f764366-3f4f”][vc_column_text]Heeft u een vraag die hier nog niet bij is opgenomen? Stel hem ons via het onderstaande formulier.[/vc_column_text][ninja_form id=”31″][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”VvE Centraal is er door u!” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text lead=”yes”]Onafhankelijk over de VvE kunnen we zijn door leden zoals u!
VvE Centraal helpt en zoekt uit als het gaat om de Vereniging van Eigenaars.
Als lid helpt u ons en profiteert u direct.[/vc_column_text][kleo_gap size=”150px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”De voordelen van uw lidmaatschap” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][kleo_list type=”icons” icon_color=”yes”][kleo_list_item icon=”correct7″]Gratis downloads en checklists[/kleo_list_item][kleo_list_item icon=”correct7″]Deelname aan collectieve inkoop[/kleo_list_item][kleo_list_item icon=”correct7″]Gratis toegang tot de online cursus Basiskennis van de VvE voor Eigenaars en Bestuurders[/kleo_list_item][kleo_list_item icon=”correct7″]Voorrang bij deelname aan webinars[/kleo_list_item][/kleo_list][/vc_column][/vc_row][vc_row front_status=”draft”][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Lidmaatschap” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”44052″ img_size=”500×250″ alignment=”center”][vc_column_text]Het lid zijn van VvE Centraal heeft veel voordelen. Als alle leden van uw VvE lid worden nog meer. Neem contact met ons op als u met meer dan 2 leden van uw VvE lid wilt worden.[/vc_column_text][kleo_button title=”Aanmelden” href=”https://vvecentraal.nl/product-categorie/diensten/lidmaatschap-2/” style=”highlight” icon=”group” uppercase=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Cadeau geven” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”44056″ img_size=”500×250″ alignment=”center”][vc_column_text]Maak iemand blij met een lidmaatschap van VvE Centraal. U betaald het eerste jaar. Daarna kan uw relatie zelf bepalen om wel of geen lid te blijven.[/vc_column_text][kleo_button title=”Cadeau” href=”https://vvecentraal.nl/shop/diensten/jaar-lidmaatschap-vve-centraal/” style=”highlight” icon=”gift” uppercase=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Veel gestelde vragen” use_theme_fonts=”yes”][vc_single_image image=”44055″ img_size=”500×250″ alignment=”center”][vc_column_text]Heeft u toch nog vragen over het lidmaatschap en de voordelen. Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen wanneer u lid wilt worden of wanneer er wat veranderd in uw privé situatie.[/vc_column_text][kleo_button title=”Veelgestelde vragen” style=”highlight” icon=”question” tooltip=”popover” tooltip_title=”Veelgestelde vragen” tooltip_text=”De pagina met veelgestelde vragen is nog in de maak. Stuur een berichtje naar [email protected]”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][kleo_gap size=”150px”][/vc_column][/vc_row]