Sinds 1973 zijn de splitsingsreglementen gestandaardiseerd op basis van modelreglementen. Daarvoor werd per splitsing bepaalt wat de regels waren van een appartementencomplex. In het onderstaande overzicht vergelijken we de verschillende modelreglementen met elkaar. UItgangspunt is...

Sinds 1973 zijn de splitsingsreglementen gestandaardiseerd op basis van modelreglementen. Daarvoor werd per splitsing bepaalt wat de regels waren van een appartementencomplex. In het onderstaande overzicht zijn de verschillende modelreglementen met elkaar vergeleken. Op basis van het Modelreglement van 2017 is per modelreglement aangegeven of en in welk artikel dit voor de andere vier modelreglementen terug is te vinden.

Deze interactieve transponeringstabel is onderdeel van het Maand Lidmaatschap VvE Centraal or Jaar Lidmaatschap VvE Centraal. Bent u al aangesloten bij ons voor een van de eerder genoemde lidmaatschappen, log dan in via https://vvecentraal.nl/my-account/?wcm_redirect_to=page&wcm_redirect_id=50438.