De onderstaande publicaties zijn beschikbaar voor iedereen die gratis lid is van VvE Centraal. Nog geen Lid? Registreer u in 1 minuut.

 

De groeiende collectie publicaties over de Vereniging van Eigenaars hebben we voor u opgesteld om gratis te downloaden. Denk aan de functiebeschrijving voor de leden van het bestuur, de kascommissiemaar ook voor de voorzitter van de vergadering of voor een specialistische functie van de Technische Commissie. 

Deze zijn voor alle Basisleden van VvE Centraal gratis te downloaden. Lid worden van VvE Centraal worden is erg gemakkelijk. U hoeft alleen een account aan te maken bij VvE Centraal en u krijgt direct toegang tot deze en vele andere documenten van VvE Centraal, of wordt betaald lid en geniet van nog meer voordeel!

Wilt u geen lid worden van VvE Centraal maar wel toegang krijgen tot het de onderstaande publicaties? Ze zijn ook per stuk te verkrijgen in onze webwinkel.

Nog meer voordeel als betaald Lid?

Vve beheren nederland onderzoek

De VvE beheren, hoe doet Nederland dat?

Inzicht verkrijgen in hoe Verenigingen van Eigenaars in Nederland beheerd worden en welke factoren invloed hebben op de keuze voor de manier van beheren.