Wat willen we bereiken:

VvE Centraal wil de beste en bekendste kennisdeler van Nederland zijn op het gebied van Vereniging van Eigenaars. Bij onze ambities past een sterk partner programma. Hierin laten we onze kernwaarden duidelijk gelden.

Transparantie en samen delen.  Eerlijke vergoedingen, bereikbaarheid en niet alleen tevreden stellen, maar altijd verrassen. Met andere woorden: Gewoon, doen.

Nadat u zich heeft aangemeld en bent geaccepteerd, ontvangt u van ons een bericht met uw inloggegevens en de promotie van VvE Courses op uw website of blog kan beginnen. U krijgt dan toegang tot de campagnes en promotiematerialen die worden gebruikt.

Waarom VvE Courses promoten:

  • Provisie: 10% en zelfs oplopend tot 20%
  • Aantrekkelijke provisie-upgrades voor topverkopers
  • Cookie-lifetime: 30 dagen
  • Persoonlijke ondersteuning van de mensen van VvE Centraal
  • Orders worden tussen 30 en 45 dagen door VvE Educatie gekeurd. Hierbij wordt gekeken of er voor de order betaald is, en of deze al dan niet is geretourneerd.
  • Betalingen worden verricht op iedere 15e van de maand na goedkeuring van de doorverwijzing.

Hoe werkt het?

Een bezoeker klikt op een link op uw pagina en wordt naar de VvE Educatie website gezonden. Deze bezoeker plaatst vervolgens een order. Wij ontvangt een bericht van deze transactie en dat deze via jouw partner pagina is gegenereerd. Alle geregistreerde transacties worden gekeurd door VvE Centraal. Om zeker te weten dat alles goed verloopt worden alle afgekeurde transacties ook nog handmatig nagekeken. Zo weten we zeker dat u krijgt waar u recht op hebt. Alle goedgekeurde orders worden vervolgens door ons periodiek uitgekeerd.

Wij houden van volledige transparantie en geven u een volledig overzicht van alle goedgekeurde en geregistreerde transacties.

Twijfelt u over een beslissing? Dan kunt u altijd contact opnemen en lossen we het samen op. Stuur een mail naar [email protected]

Het partnersprogramma van VvE Centraal biedt u de gelegenheid om te verdienen aan het linken naar de verschillende VvE Courses en andere kennis overdracht events op opleiding.vvecentraal.nl. Het partnerprogramma biedt u de mogelijkheid om direct te linken naar VvE Courses of VvE lessen. U kunt verdienen aan alle gekwalificeerde omzet die via uw partnerlink is gerealiseerd.

Hoe doet u mee?

Het meedoen aan het partnerprogramma van VvE Educatie is snel, simpel en bovenal gratis. Registreer u nu en we evalueren uw aanvraag binnen 5 werkdagen. Vervolgens ontvangt u van ons een bericht of u wel of niet gekwalificeerd bent. Heeft u niet binnen 5 dagen een bericht ontvangen dan kunt u ons hier(vvecentraal.zendesk.com) benaderen.

Wanneer u zich wenst op te geven is het goed om over een aantal punten na te denken.

  • Uw gebruikersnaam, deze kunnen we naderhand niet aanpassen. U kunt zelf uw wachtwoord bepalen.
  • Uw emailadres, deze kunnen we achteraf niet aanpassen. Alle communicatie vindt via dit email adres plaats.
  • U kunt slechts één gebruik per account registreren.

Wacht niet langer en registreer u direct!

[button link=”http://opleiding.vvecentraal.nl/partneraccount/” style=”tick” color=”green”]Vraag Partner Account aan[/button]