VvE Centraal, onafhankelijk en objectief over de vereniging van eigenaars

Het VvE Centraal platform is sinds 2011 uitgegroeid tot het onafhankelijke internetplatform puur gericht op de Vereniging van Eigenaars met bijna 30.000 bezoekers per maand.

Ik speelde al een lange tijd met het idee om meer helderheid en transparantie te scheppen in het land van VvE’s. Met mijn ruime ervaring als lid en mijn zoektocht naar informatie stuitte ik keer op keer op problemen. Ik miste een centrale plek waar ik zonder obstakels en beperkingen gemakkelijk antwoord kon krijgen op mijn vragen. Een onafhankelijk antwoord waar ik niet voor hoefde te betalen. Soms bleek dat de auteur de informatie enigszins gekleurd had, of ik moest een betalend lid worden en zelfs dan was de verstrekte informatie erg summier. Dat moest anders en zo ben ik uiteindelijk begonnen met VvE Centraal.

De belofte

Sinds haar oprichting in mei 2011 is VvE Centraal dé site voor onafhankelijke informatie over het onderwerp “Vereniging van Eigenaars”. Een plek waar de VvE centraal staat, samen met haar leden. Deze onafhankelijkheid is voor ons heilig.

Met VvE Centraal is dé centrale plek gecreëerd  waar iedereen die geïnteresseerd is in de VvE naar toe kan gaan. Met VvE Centraal beloven wij dat u onafhankelijke informatie zult vinden, waar u ervaringen kunt delen en in contact kunt komen met dienstverleners die de belangen van de VvE ook centraal hebben staan.

Delen

Artikelen, nieuws en reacties

VvE Centraal is ontstaan vanuit een behoefte naar delen zonder drempels. Op het platform vindt u artikelen van onze auteurs en stimuleren wij om de interactie met elkaar aan te gaan en nieuws gerelateerd aan de Vereniging van Eigenaars met onze bezoekers te delen.

Verbinden

In contact komen

Bij ons staat de VvE centraal en willen wij de verbindende factor zijn. Dat doen we niet alleen met de blog, maar ook met de VvE Dienstverlener Gids toegevoegd. In onze gids zijn dienstverleners te vinden die Verengingen van Eigenaars belangrijk vinden en open staan voor klantbeoordelingen.

Verdiepen

Kennis delen en toetsen

Onafhankelijke kennis, daar is het allemaal mee begonnen. Hoe weet ik zeker hoe het zit. Er is al zo veel op het internet te vinden. Een recente toevoeging is VvE Educatie waar specialisten hun kennis kunnen overdragen en onze cursisten de mogelijkheid hebben om de kennis die zij hebben opgedaan te toetsen. Zo weet je het zeker.

VvE Marketing

Het blijft een uitdaging om een Vereniging van Eigenaars te bereiken. Door VvE Centraal op te nemen als communicatie kanaal voor uw marketing activiteiten is het mogelijk om een groot gedeelte van uw doelgroep snel en effectief te bereiken. 

VvE Educatie

Met de introductie van de online opleidingen is VvE Centraal een stap dichter bij haar doelstelling gekomen om dé centrale plek op internet te creëren waar kennisdeling over de VvE toegankelijk is en centraal staat.

Auteur VvE Centraal

Bij VvE Centraal is het mogelijk om auteur te worden je kennis of ervaring met onze achterban te delen. We zijn altijd op zoek naar zowel specialisten als ervaringsdeskundigen die een goed artikel willen schrijven.

Vrijwaring

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan VvE Centraal niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site.

Algemene voorwaarden

VvE Centraal heeft algemene voorwaarden opgesteld waarin we hebben vastgelegd op basis van welke afspraken we zaken willen doen. Het gaat hier zowel om voorwaarden van zakelijke overeenkomsten en overeenkomsten met onze particuliere klanten.

Redactionele voorwaarden

Een (nieuws)bericht dient aan onze redactionele richtlijnen te voldoen. Wanneer een (nieuws)bericht niet aan de opgestelde richtlijnen voldoet kunnen we het niet publiceren. Lees onze voorwaarden voordat u een bericht bij ons indient.