Kennis partner worden bij het grootste VvE platform van Nederland


Ik wil VvE Centraal kennis partner worden.

Klaar om uw eigen VvE Course te ontwikkelen?

Vraag uw account aan en begin met doceren in 3 eenvoudige stappen!

 

 

1. Bepaal uw onderwerp

Je bent vrij om je eigen inhoud te bepalen en de VvE Cursus volledig zelf in te richten. Als eerste bepaal je het onderwerp van de VvE Cursus en het benodigde kennisniveau.

2. Bepaal de inhoud

Vervolgens bepaal je de inhoud van de lessen van uw VvE Course. De gemiddelde duur van een les bedraagt tussen de 30 en 60 minuten. Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen een online VvE Cursus heeft.

3. Bepaal uw Prijs

Bepaal de verkoopprijs van jouw VvE Cursus. Je hebt zelf een goed beeld van kwaliteit en de waarde die je aan je VvE Cursus wenst te koppelen. De prijs van een betaalde online cursus start bij € 17,95.

Het is ook mogelijk om een VvE Cursus gratis aan te bieden.Verdien aan iedere verkochte online VvE cursus!

Als kennis partner van VvE Centraal verdient u aan iedere online VvE course die u zelf verkoopt. Tevens wordt u ook automatisch opgenomen in ons partnerprogramma en kunt u aan alle andere online VvE Cursussen die door uw inspanning wordt verkocht geld verdienen. Dit kan oplopen tot 15%

Kennis partner bij VvE Centraal

Als kennis partner bij het VvE Centraal platform ben je zelf volledig verantwoordelijk voor het bepalen van de course prijs die je wilt rekenen voor de door jou ontwikkelde VvE Courses. Je gaat ermee akkoord dat deze prijs alleen geld voor de door jou aangedragen content. VvE Centraal zal de volledige afhandeling van facturatie en collectie met de studenten op zich nemen.

Verdeelsleutel

Wanneer er een student een course aanschaft hanteren we de volgende financiële verdeelsleutel:

Standaard krijgt VvE Centraal veertig (40%) van de netto verkoopwaarde van jouw course. De netto waarde van jouw course komt overeen met waarde die is ontvangen van de student minus “retouren” en belastingen die we moeten heffen en aanvullende bijdragen die overeengekomen zijn.

Zelf Promoten

Je kunt jouw eigen verdiensten verhogen door zelf de course te promoten door middel van de couponcode(s) die wij aan jou verstrekken. Voor alle studenten die via jou of door middel van jouw coupon code een course starten ontvang je honderd procent (100%) van de Netto Waarde.

De Netto Waarde is de Course Prijs minus BTW en minus vijf procent (5%) voor transactie en afwikkelingskosten.
Je stemt ermee in dat VvE Centraal de benodigde calculaties voor je mag uitvoeren en inhoudingen mag verrichten om zodoende het saldo aan je over te kunnen maken zoals hier boven is beschreven.

Marketingcampagnes

Door deel te nemen stem je in dat VvE Centraal marketing campagnes mag opzetten waarin gebruik gemaakt wordt van jouw course en de informatie die je met VvE Centraal gedeeld hebt. Tevens mag VvE Centraal jouw course en de door jou verstrekte gegevens beschikbaar stellen aan de door haar geselecteerde partners of voor marketing doeleinden die niet gecompenseerd zullen worden.

Restitutie

Wanneer er restitutie wordt gegeven dan zal VvE Centraal deze met eventuele openstaande gelden verrekenen. VvE Centraal zal ervoor zorg dragen dat dit saldo binnen dertig dagen (30) na het einde van de maand dat de betaling voor de Course is ontvangen over zal maken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens aan VvE Centraal om deze betaling te kunnen doen. Betalingen worden alleen gedaan op Nederlandse bankrekeningen.

Wij zorgen voor de financiële afhandeling en ondersteuning

Zorgt u voor de kennis? Wacht niet langer en sluit je als kennis partner aan bij VvE Centraal en deel jouw kennis. Zo helpen we samen om VvE’s in Nederland te verbeteren.