[kleo_gap size=”400px”]

Deze kortingsactie is exclusief voor Basisleden van VvE Centraal waarbij u tussen de 10% en 25% korting krijgt op de aanschaf van het boek afhankelijk van het aantal deelnemers.. We kunnen deze korting aanbieden, omdat we het boek met z’n allen (grotere aantallen) voordeliger kunnen inkopen.

Het praktijkboek (170 pagina’s) bevat alle relevante informatie die elke bestuurder en/of VvE professional moet weten om een Vereniging van Eigenaren te beheren / te controleren / te laten functioneren.

Het praktijkboek wordt door bestuurders, professionele beheerders en brancheverenigingen besteld
en gebruikt als instructie en/of kwaliteitshandboek.

Als u dit boek leest, bent u bekend met het reilen en zeilen van een VvE, weet u wat van u verwacht wordt als bestuurder of beheerder en bent u bekend met uw bevoegd en verantwoordelijkheden.

Bekijk de preview voor de inhoudsopgave en een aantal voorbeeldpagina’s.

Collectief inkoopvoordeel.

Alle deelnemers krijgen in ieder geval 10% maar kunnen we samen meer dan 30 boeken inkopen dan loopt het collectieve voordeel op.

10% krijgt iedereen

Oplopend voordeel

bij 30 stuks 15%
bij 40 stuks 17,5%
bij 50 stuks 20%
> 70 stuks 25%

Wees er snel bij als u gebruik wilt maken van deze actie, want de actie duurt  tot en met 21 december (2017). Schijf u nu in via het onderstaande formulier. Ziet u geen formulier, log dan in.

[kleo_restrict][ninja_form id=”34″][/kleo_restrict][kleo_register register_title=”Wordt Basis lid bij VvE Centraal”]
[kleo_button title=”Bekijk de overige groepsinkopen” href=”https://vvecentraal.nl/vve-groepsinkoop/” position=”center” icon=”0″]