[kleo_gap size=”400px”]

AED aanbieding van Holland Medical. Semi automatische tweetalige AED met LCD-scherm. Maak kennis met de Lifeline View Dual AED. De nieuwste generatie tweetalige AED, Nederlands-Engels, die gebruiksgemak naar een geheel nieuw niveau brengt. Waar andere AED’s u alleen vertellen wat u moet doen, laat de VIEW Dual AED NL-ENG als eerste en enige AED u dit ook zien in beeld. Het is de eerste en enige AED voorzien van een interactief en fullcolour display dat de gebruiker met behulp van video’s stap-voor-stap uitlegt hoe te reanimeren, beademen en defibrilleren. De Lifeline VIEW Dual AED tweetalig maakt hiervoor gebruik van een hoogwaardige fullcolour scherm.

De Lifeline VIEW Dual AED NL-ENG geeft naar keuze, gesproken begeleiding in het Nederlands of in het Engels. Handig in het geval van een meertalige omgeving. (bijv. station, luchthaven, hotel, universiteit etc.) Daarnaast is de Lifeline VIEW Dual AED een ultieme combinatie van innovatieve technologie en praktisch ontwerp. Een AED zoals u nog nooit heeft gezien. De AED aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Profiteer nu van deze AED pakket aanbieding! Van € 1805 voor € 1600 ex BTW
De Defibtech Lifeline VIEW Dual AED NL-EN tweetalig aanbieding bestaat uit een direct gebruiksklare AED en wordt geleverd met:

 Defibtech draagtas t.b.v. Lifeline View AED

 Defibtech draagtas t.b.v. Lifeline View AED.

 Safeset.

 Universele ophangbeugel AED.

 AED raam-sticker “AED in dit gebouw aanwezig”

 Een AED gebruikershandleiding.

 Een paar AED defibrillatie-electroden

[kleo_restrict][ninja_form id=”35″][/kleo_restrict][kleo_register register_title=”Wordt Basis lid bij VvE Centraal”]
[kleo_button title=”Bekijk de overige groepsinkopen” href=”https://vvecentraal.nl/vve-groepsinkoop/” position=”center” icon=”0″]