Op deze pagina treft u een groeiende collectie van checklists aan die de Vereniging van eigenaars helpen. De checklists die hieronder staan zijn voor alle vrienden van VvE Centraal gratis te downloaden. Heeft u al een account aangemaakt log dan in of maar een account aan bij VvE Centraal.

Checklists voor de Vereniging van Eigenaars

Checklist Vergadering van Eigenaars.

Wat moet wanneer gebeuren voorafgaand aan de jaarlijkse vergadering van eigenaars, tijdens de vergadering en na afloop van de vergadering om te voldoen aan alle vereisten? Met deze checklist wordt u per fase door alle stappen geleidt.

Checklist fraudepreventie voor Verenigingen van Eigenaars

Checklist Fraude en Preventie voor VvE’s

Wat kunt u doen om fraude binnen de vereniging van eigenaars te voor komen? Met deze checklist wordt u per fase door alle stappen geleidt.

Technische checklist voor een dakterras

Checklist aanleg dakterras

Waar moet u op letten wanneer het gemeenschappelijk dak gebruikt gaat worden door een eigenaar als dakterras? Deze checklist helpt u om op de belangrijkste technische details te letten.

Checklist Incassobesluit

Waarover dient u allemaal te beschikken wanneer u een vordering binnen uw VvE wilt overdragen aan een externe incasseerder? Met deze praktische checklist heeft u alles op orde wanneer het zover komt.

Checklist zelf staat onderhoud bepalen

Wat kunt u doen om zelf de staat van het onderhoud binnen de vereniging van eigenaars te bepalen? Met deze checklist wordt u per fase door alle stappen geleidt.

Checklist scheuren in complex

Een scheur in de muur van je VvE, moet je daar wat mee? Met deze eenvoudige checklist helpen we je met het bepalen van de ernst van de scheuren die je in de VvE tegen komt.

Checklist voorstellen

Bij VvE Centraal hebben we een groeiend aantal Checklijsten voor de VvE. Mis je er een dan horen we het graag zodat we deze samen kunnen ontwikkelen.