Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

NieuwsDuurzaamheid & Milieu

Start aan Haverkamp bouw betaalbare en duurzame appartementen

Op woensdag 16 september jl. hebben bestuursvoorzitter Willem Krzeszewski van woningcorporatie Staedion en directeur Bart Maas van Thunnissen het bouwbord van Haverkamp onthuld. Op deze locatie in Mariahoeve realiseert Staedion 43 duurzame appartementen in de sociale huursector. De woningen zijn bijna energieneutraal. Thunnissen is verantwoordelijk voor de nieuwbouw van de appartementen. Het ontwerp is van Bureau 070.
Verhuren

Beëindigen huurovereenkomst, wat mag wel en niet ingehouden worden?

In deze rechtspraak staan een verhuurder en een huurder tegenover elkaar. Het betreft het beëindigen huurovereenkomst. De verhuurder vordert kosten van de huurder. De huurder erkent een deel van de kosten, inclusief een maand onbetaalde huur, als toewijsbaar aan hem. Het merendeel van de in rekening gebrachte kosten zijn volgens de huurder niet voor zijn rekening.
Vergadering van EigenaarsLezersvraag

Aandragen agendapunt in strijd met de Splitsingsakte en het HHR

Recent kregen we een interessante vraag voorgelegd. Het gaat over om het aandragen agendapunt. De vraag was: Voorafgaand aan de ALV van onze VvE is door een VvE lid een agendapunt ingediend welke in strijd is met de Splitsingsakte en het Huishoudelijk Reglement. Naar mijn mening had het bestuur de motie moeten afwijzen en geen valse hoop moeten wekken aan de indiener.
Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken

Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.