In Nederland wonen 1.200.000 gezinnen in een complex waar een Vereniging van Eigenaars voor is opgericht. Dit zijn ongeveer 130.000 complexen die verschillen in functioneren en bereikbaarheid. Grote kans dat ook binnen uw gemeente complexen staan met een VvE.

Bereikt u de Verenigingen van Eigenaars?

Het blijft een uitdaging om een Vereniging van Eigenaars te bereiken. Door VvE Centraal op te nemen als kanaal voor uw communicatie is het mogelijk om een groot gedeelte van uw Verenigingen van Eigenaars snel en effectief te bereiken. De eerste gemeenten hebben al een portaal op VvE Centraal en we willen graag een portaal voor de u aanmaken. We zijn ervan overtuigd dat er altijd wel een element is binnen uw communcatiecampagne is om de VvE te bereiken wat u via ons netwerk in kunt vullen.

4 acties voor interactie

Abonneren

Op het platform vindt u artikelen van onze auteurs en stimuleren wij om de interactie met elkaar aan te gaan en nieuws gerelateerd aan de Vereniging van Eigenaars met onze bezoekers te delen. Met een gratis abonnement blijft u altijd op de hoogte.

Registreren

Bij ons staat de VvE centraal en willen wij de verbindende factor zijn. Dat doen we niet alleen op de inhoud, maar ook met de Dienstverlener Gids toegevoegd. U kunt uw gemeente hier GRATIS registreren en zo meer VvE’s in uw regio bereiken.

Informeren

Met uw registratie heeft u ook de mogelijkheid om actief informatie te delen en zo uw VvE’s passief en actief te informeren over alle programma’s die u als gemeente heeft ontwikkeld en waarbij u de Verenigingen van Eigenaren in uw regio’s nodig heeft.

Discussieren

Na het informeren zullen er inwoners zijn die hun kennis en hun ervaringen willen delen. Middels verschillende mogelijkheden kunt u deze discussie stimuleren en inwoners activeren om ook deel te nemen aan de door u ontwikkelde programma’s

We helpen u graag om de Verenigingen van Eigenaars binnen uw gemeente te bereiken. Wanneer u het onderstaande contactformulier gebruikt zullen wij u informeren over de verschillende mogelijkheden die VvE Centraal uw gemeente kan bieden om in contact te komen en te blijven met uw VvE’s.

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Ik wil meer weten over VvE Centraal

Ik wil graag dat VvE Centraal mij helpt om meer VvE’s in mijn gemeente te bereiken.