[kleo_gap size=”250px”][kleo_gap]

Het goed activeren van de VvE

Een perfect georganiseerde en functionerende Vereniging van Eigenaars. Dat is nog niet voor iedereen weggelegd, maar u kunt er wat aan doen.

Met de VvE ActivatiePlanner neemt VvE Centraal u bij de hand en helpt u bij de voorbereiding en het organiseren van een eerste Vergadering van Eigenaars. Maak gebruik van de VvE Activatieplanner door het onderstaande formulier in te vullen.

De drie onderwerpen om aandacht aan te besteden

[kleo_grid colored_icons=”yes” style=”box”][kleo_feature_item title=”Uitnodiging ” icon=”calendar”]Het moment waarop de uitnodiging naar alle eigenaars van de vereniging wordt verstuurd is belangrijk. Dit staat vastgelegd in uw splitsingsakte. Houdt rekening met 17 dagen, dan weet u zeker dat u goed zit. Wanneer u hier geen rekening mee houdt kan dit gevolgen hebben voor de besluiten die genomen worden tijdens de komende vergadering[/kleo_feature_item][/kleo_grid]
[kleo_grid colored_icons=”yes” style=”box”][kleo_feature_item title=”Agenda ” icon=”list-numbered”]Het is raadzaam om alle punten die de revue moeten passeren tijdens de vergadering op de agenda te zetten. Het is mogelijk om een agendapunt tijdens de vergadering toe te voegen, maar hier zitten wel haken en ogen aan. Belangrijk, het op de agenda plaatsen van agendapunten aangedragen door leden is verplicht. Behandelen is een ander verhaal.

[/kleo_feature_item][/kleo_grid]

[kleo_grid colored_icons=”yes” style=”box”][kleo_feature_item title=”Notulen ” icon=”doc-text”]Heeft u de eerste twee punten goed gedaan dan is er altijd nog de notule van de vergadering die aandacht vraagt. Een eigenaar kan altijd protest aan tekenen voor een genomen besluit en de route naar de rechter kiezen. Hiervoor is een fatale termijn vastgelegd, en deze gaat in op het moment dat de eigenaar had kunnen weten wat het besluit was en onderandere hiervoor is de notule van belang.[/kleo_feature_item][/kleo_grid]

De GRATIS VvE ActivatiePlanner van VvE Centraal helpt u om de juiste acties te ondernemen om uw VvE wakker te schudden. Het is de eerste stap naar een “perfect”functionerende Vereniging van Eigenaars.

Vul het formulier hiernaast in en we zullen u ondersteunen en uw voorbereiding vergemakkelijken.

[kleo_restrict][ninja_form id=”32″][/kleo_restrict][kleo_restrict type=”guest”]

Wordt GRATIS Basis Lid van VvE Centraal

[/kleo_restrict][kleo_register register_title=”Wordt Basis Lid van VvE Centraal”]