Aansluiten bij VvE Centraal

Waarom aansluiten bij VvE Centraal?

De voordelen van VvE Centraal

Welk lidmaatschap past het beste bij jouw wensen en die van jouw Vereniging van Eigenaars.

Wekelijkse
Nieuwsbrief

Ontvang iedere week gratis onze nieuwsbrief met daarin de samenvatting van de laatste artikelen en interessante aanbiedingen.

Basis

Registreer je
gratis op onze website en krijg toegang tot handige tools en voorbeelddocumenten om uw VvE te verbeteren.

Premium
Lidmaatschap

Voor maar € 5,95 per maand wordt je al lid van VvE Centraal, kun je vragen stellen en krijg je voorrang op webinars en toegang tot premium tools.

VvE
Lidmaatschap

Vanaf € 119,50* per jaar kan de VvE zich aan sluiten bij VvE Centraal. Drie bestuurders krijgen toegang tot de online cursus Basiskennis voor VvE Beheerders alle leden krijgen dan een premium Lidmaatschap

*het aantal leden in in de VvE bepaalt de hoogte van het lidmaatschap.

Looking for English information?

Learn about the VvE in English?

Check out the growing international platform of our friends at CoProp.io. They have the knowledge to increase property value! If you visit them check out their Benchmark!