Voorzitterschap Daan Fons met jaar verlengd

BVVB bestuursvoorzitter Daan Fons heeft op verzoek van het bestuur ingestemd met verlenging van zijn voorzitterschap met een jaar.

Daan: ‘Ik vind het fijn en ben er trots op met mijn collega’s van het BVVB-bestuur samen te werken; Ik dank het bestuur en onze leden hartelijk voor het in mij gestelde vertrouwen en met elkaar zullen wij zeker het verschil maken!’.

Gezien zijn inzet, kennis en ervaring, is de vereniging gebaat bij deze verlenging. In zijn rol als voorzitter is hij nauw betrokken bij lopende ontwikkelingen zoals het BVVB Keurmerk en het nastreven van langetermijn doelen van de BVVB.

Met deze verlenging blijft Daan Fons aan als voorzitter van BVVB tot eind 2021.