BijeenkomstenVerduurzaming

Invulling Inspiratiedag Verduurzamen VvE

EN DUURZAME VvE, EEN GEZAMENLIJK BESLUIT

Met een duurzame VvE bent u voorbereid op de toekomst! Meld u aan voor de inspiratie dag verduurzamen op donderdag 31 januari 2019. En kom alles te weten over duurzaam, groen, gezond en hoogwaardig wooncomfort. 

Bekijk onderstaand het programma van deze middag die plaatsvindt binnen de muren van de oude bibliotheek van Doetinchem welke op duurzame wijze is getransformeerd in dé broedplaats voor duurzame oplossingen en start ups: De Steck in Doetinchem [Raadhuisstraat 25].

ProgrammaOnderwerp
13.00 uur
Ontvangst met koffie en thee.
Wij heten u van harte welkom met een kopje koffie of thee. U kunt gelijk een bezoek brengen aan de informatiemarkt die is opgesteld binnen de muren van het duurzame transformatie project De Steck waar u meer komt te weten over duurzame oplossingen.
13.30 uur
Opening door Henk Janssen van De Steck in Doetinchem
Henk Janssen, de grote aanjager van De Steck in Doetinchem, vertelt een zeer bevlogen verhaal over de duurzame totstandkoming van dé broedplaats voor start ups in De Steck.
14.15 uur
Spreker: Kees Oomen directeur van Stichting VvE Belang
Kees Oomen houdt namens VVE Belang een inspirerend verhaal over VvE’s en de gasloze toekomst. VVE Belang stelt zich ten doel om appartementsrechteigenaren te informeren over de rechten en de plichten, welke in deze specifieke branche gelden.
15.00 uur
Pauze met koffie en thee.
Tijdens de pauze kun u ook nog een bezoek brengen aan de informatiemarkt waar u meer komt te weten over duurzame oplossingen.
15.45 uur
Sprekers: 
Guido Boelaars van 
VVE Energie 
en 
Fiona Hamberg accountmanager van Nationaal Energiebespaarfonds | SVn
Guido Boelaars neemt u stapsgewijs mee hoe een VVE komt tot een duurzame VVE. VVE Energie heeft tot doel om samen met de VVE doorlopend te besparen op de kosten van energie. Meld u aan, zodat u hier alles over komt te weten.

Fiona Hamberg legt uit wat nu eigenlijk precies een energiebespaarlening is en hoe het werkt voor u. In totaal is er € 300 mln beschikbaar, en Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeente (SVn) waar Fiona werkt, is de uitvoeringsorganisatie voor deze leningen. Wellicht interessant voor uw VVE?
16.30 uur
Borrel
We sluiten de dag af met een gezellige borrel en ook tijdens het borreluurtje kunt u nog de informatiemarkt bezoeken waar u meer komt te weten over duurzame oplossingen.
17.30 uur
Einde
We hopen aan het einde van deze middag terug te kunnen kijken met u op een succesvolle duurzame informatieve bijeenkomst. 

Ga snel naar de website van REBO en meld u aan via dit formulier want: Vol = Vol.

Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Interessant om te lezen
Aankondiging Inspiratiedag Verduurzamen