Kennis van VvE Zaken

Nieuws

Collectiviteitsvoordeel voor MVGM woninghuurders en VvE leden door samenwerking met RISK voor particuliere verzekeringen

Logo MVGM VvE Management VvE Centraal-01

In samenwerking met RISK kan MVGM naast zakelijke verzekeringen nu ook particuliere verzekeringen aanbieden met een collectiviteitsvoordeel. Via www.risk-direct.nl/mvgm kunnen huurders en leden van VvE’s het aanbod van ruim 15 verzekeraars met elkaar vergelijken op premie en voorwaarden.

HUURDERS ZONDER INBOEDELVERZEKERING

Manfred Ziere directeur MVGM Wonen “We komen vaak situaties tegen waarin huurders geen inboedelverzekering hebben. In het geval van brand door overmacht kan dit tot enorme kosten voor onze huurders leiden.” Door de samenwerking met RISK kan MVGM niet alleen het belang van een inboedelverzekering benadrukken, maar ook een verzekeringspakket met voordeel aanbieden.

 RISK VULT MVGM ASSURANTIËN NAADLOOS AAN

Marcel van Leeuwen, MVGM Manager Assurantiën over de samenwerking met RISK: “Ons assurantie team heeft veel ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen voor VvE’s en beleggers. RISK vult ons hierin naadloos aan met hun ervaring in de verzekeringsbranche en kennis van particuliere verzekeringsproducten. Met de online vergelijkingstool en aanhoudende digitale ontwikkeling van serviceprovider RISK, is de samenwerking een waardevolle toevoeging voor relaties van MVGM.”

SUBLIEMPAKKET MET PARTICULIERE VERZEKERINGEN

Harm Vollmuller, eigenaar en directeur van RISK over de samenwerking met MVGM: “MVGM is in contact met tienduizenden woninghuurders en VvE leden. Daardoor is MVGM een waardevolle schakel voor RISK om ons brede aanbod van verzekeringsproducten onder de aandacht te brengen. We bieden via een online vergelijkingstool het Subliempakket aan. Na een vrijblijvende vergelijking kunnen relaties van MVGM online verzekeringen afsluiten. Via een persoonlijke klantmap is de verzekeringsinformatie 24/7 toegankelijk en kan men schades melden en de afhandeling volgen.”

Bent u benieuwd? Maak uw vergelijking via www.risk-direct.nl/mvgm.

Dit is een bijdrage van MVGM.

 

Author: MVGM VvE

Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.