BijeenkomstenNieuws

10 Oktober: Dag van de Duurzaamheid!

10 oktober dag van de duurzaamheid in Nederland


Woensdag 10 oktober is de 10e landelijke Dag van de Duurzaamheid. De gemeente Schiedam organiseert samen met Energiek Schiedam en de Bibliotheek Schiedamallerlei duurzame energieke activiteiten.

Voorleesmarathon

In Schiedam gaat de Dag van de Duurzaamheid op de basisscholen van start met een voorleesmarathon met als thema ‘Nieuwe energie dat maken we samen’. Er wordt er voorgelezen uit de verhalenbundel “De kracht van nieuwe Energie” door Schiedamse voorleeshelden.

Kennis delen

Op het Lentiz Life College (een duurzame school!) start om 19:00 uur een bijeenkomst waarin de kracht om nieuwe energie samen te bundelen besproken wordt, er kennis over energie gedeeld wordt en om elkaar te inspireren natuurlijk. Verrassende workshops en inspirerende kennissessies. Over wat we samen kunnen doen om van Schiedam een duurzame stad te maken. Leer wat jij zelf thuis al kunt doen om energie te besparen, wat de plannen zijn in Schiedam om aardgasvrij te worden. Al deze onderwerpen komen voorbij in verschillende workshops en kennissessies, waar bewoners uit Schiedam en jonge stadsvloggers hun ervaringen vertellen en helpen om zelf aan de slag te gaan. Ook wordt iedereen uitgedaagd om mee te doen met de Energie Bingo.

U bent van harte welkom

Op woensdag 10 oktober 2018 van 19.00 – 21.30 uur bij Lentiz Life College, Parallelweg 401, Schiedam. Wil je ook naar deze avond? Meld je dan wel even vooraf aan via deze link of stuur een mailtje naar [email protected]. Bekijk het programma! De toegang is gratis.


Gerelateerde artikelen
BijeenkomstenDuurzame EnergieNieuwsVerduurzaming

Aardgasvrij open huis in Utrecht 17 november a.s.

EnergieLeningen & SubsidiesNieuws

120 miljoen euro voor ‘proeftuinen’ aardgasvrije wijken. Zit uw wijk er bij?

Nieuws

Dag van de isolatie.

BesparingEnergiebesparingLeningen & SubsidiesNieuws

Subsidie onderzoek energiebesparing woningen met een VvE in Gelderland

Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.