Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

J.S. de Jong Beheer verkrijgt VvE Beheerder OK Certificaat

VvE beheerders OK J S de Jong Beheer

Op woensdag 26 september 2018, heeft Piet van Herwijnen namens de Stichting VVErtimago inmiddels weer een VVE Beheerder OK certificaat mogen uitreiken aan mevr. Astrid Kamp- van Die van J.S. de Jong Beheer B.V. te Rotterdam. Astrid Kamp en je team van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Inmiddels blijkt ook nu weer dat het VVE Beheerder OK
certificaat een bijdrage levert aan een positieve en kwalitatieve uitstraling binnen het VvE- beheer vakgebied.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies. Meer weten over VVErtimago

Over J.S. de Jong Beheer B.V.

Al sinds 1976 verzorgt De Jong Beheer het beheer voor de appartementen, bedrijfsruimten, garages en parkeerterreinen van VvE’s en verhuurders.

Ooit zijn wij begonnen als beheerder voor eigenaar-verhuurders, waaronder een aantal pensioenfondsen. In de loop der jaren werden delen van de vastgoedportefeuilles uitgepond en hebben wij een rol gespeeld bij het opstarten van de VvE en zijn vervolgens de VvE ook gaan beheren. Velen daarvan hebben wij nog steeds in beheer.

Het VvE beheer en de verhuur zijn in de loop der jaren enorm veranderd en er is steeds meer informatie voor eigenaren en huurders beschikbaar. Hierdoor kan men zich beter voorbereiden op een nieuwe situatie. Met de informatie op onze website dragen wij daar graag ook een steentje aan bij.

Niet alleen vindt u informatie over de diensten die wij kunnen bieden, maar zeker ook voor onze huidige klanten is er allerlei informatie te vinden. We hopen daarmee wat meer helderheid te scheppen in vragen als ‘Wat houdt het nu eigenlijk in om lid te zijn van een VvE’ en ‘Wat mag ik als huurder van mijn verhuurder verwachten en andersom’.

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Gerelateerde artikelen
  Nieuws

  Gooi en Eemland VvE Beheer ontvangt VvE Beheerder OK Certificaat

  Nieuws

  Adviesburo de Jong verkrijgt VvE Beheerder OK Certificaat

  Nieuws

  Nieuwe lichting afgestudeerden voor opleiding Professioneel VvE Beheer

  Nieuws

  JVL Administraties VvE Beheer te Haarlem ontvangen VvE Beheerders OK Certificaat

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.