BijeenkomstenNieuws

Huiskamers en acts gezocht voor nieuwe editie Gluren bij de Buren.

Op zondag 11 maart 2018 vindt Gluren bij de Buren weer plaats en kunnen bijna 70.000 buren weer bij elkaar gluren tijdens het meest bruisende huiskamerfestival van Nederland. Lokale podiumkunstenaars van alle rangen en standen maken een waar podium van de deelnemende huiskamers: de bank is de tribune – het vloerkleed het podium.

Deelnemende steden

Gluren bij de Buren is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk evenement met inmiddels 16 deelnemende steden (Almere, Amersfoort, Amstelveen, Baarn, Gooise Meren (Naarden, Bussem, Muiden, Muiderberg), Haarlem, Hilversum, Leiden, Nijkerk, Nieuwegein, Spijkenisse, Tiel, Utrecht, Zutphen en Zoetermeer) en is op zoek naar nog meer gastvrije huiskamers en lokale acts in alle deelnemende steden om samen van Gluren bij de Buren 2018 een groot succes te maken.
Van woonboot tot woongroep, van drie-hoog-achter tot luxe villa en van smartlap tot jazz, van kindertheater tot poëzie: iedereen is welkom om zich aan te melden voor Gluren bij de Buren.

Concept

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 12:00 en 17:00 drie keer in 30 minuten het vloerkleed plat. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Aanmelden

Laat jou VvE leden weten dat zij zich kunnen aanmelden voor Gluren bij de Buren! Of Verander je graag zelf jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Alles kan, alles mag! Zegt het voort en kijk op www.glurenbijdeburen.nl voor de deelnemende steden en om je aan te melden!
Voor vragen neem gerust contact op via [email protected].