BijeenkomstenVerduurzaming

Informatieavond: Energiezuinig wonen in uw VvE

Meer woningeigenaren in de regio maken hun huis energiezuiniger, en ook de interesse hiervoor onder leden van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) groeit – en terecht: duurzame maatregelen verhogen het wooncomfort en hebben een steeds beter financieel rendement.

Bijeenkomst Energiezuinig wonen

Hiervoor organiseert maandag 6 november U-Thuis, een samenwerkingsverband van 15 gemeenten in de regio Utrecht, samen met de Omgevingsdienst Utrecht en De Natuur en Milieufederatie Utrecht, een informatie en inspiratieavond voor VvE’s over energiezuinig wonen; hierbij worden praktijkervaringen en voorbeelden van VvE’s uit de regio besproken. Onder andere de volgende vragen komen aan bod: wat zijn de belangrijkste lessen die VvE’s hebben geleerd tijdens het verduurzamen van hun woningcomplex? Wat ging goed en wat kon beter? Een aantal VvE koplopers zijn aanwezig om hierover met u in gesprek te gaan en uw vragen te beantwoorden.

Ook heeft u tijdens deze avond de mogelijkheid om met een expert in gesprek te gaan die uw VvE kan adviseren over het verduurzamen van uw woningcomplex.

U kunt zich via de volgende link voor deze avond gelijk aanmelden.

[kleo_button title=”Aanmelden” href=”http://www.nmu.nl/nieuws/informatieavond-energiezuinig-wonen-in-uw-vve16155/” style=”highlight” size=”large” ]