Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

NieuwsEnergieVerduurzamingVerhuren

Ook VvE’s kunnen tot 50% korting realiseren met duurzaam opwekken van eigen energie.

In samenwerking met NUON en Triodos Bank, biedt PROPROP tot 50% korting op de elektriciteitstarieven aan ongeveer 100 ondernemingen. Het betreft deelname aan een pilotgroep en het aangeboden voordeel is gegarandeerd voor een periode van maximaal 30 jaar.

Bij de deelnemende bedrijven worden unieke “Full-service” zonnesystemen geplaatst en onderhouden. Hierdoor wordt het rendement gegarandeerd en is er direct financieel & duurzaam voordeel zonder enige inspanning of investering door de deelnemers.

Full service zonnesystemen voor de VvE

In tegenstelling tot wat velen denken, is dit ook voor VvE’s van toepassing. Ook veel VvE’s willen graag verduurzamen en besparen, maar ervaren de benodigde inspanning en investering als een te hoge drempel. Hierdoor blijven in verhouding veel VvE daken onbenut en laten ze de winst liggen.

Door deel te nemen aan deze pilot worden alle voorbehouden weggenomen en kunnen ook VvE’s net als bedrijven en instellingen hun financiële voordeel ontvangen. Daarnaast doen zij ook een belangrijke duurzame bijdrage aan de samenleving.

Na de aanmelding wordt de huidige situatie van de VvE geïnventariseerd en gescreend of zij in aanmerking komt voor deelname. Dit vanwege het beperkte aantal deelnemers.

Daarna wordt er berekend hoe hoog het voordeel is en biedt dit aan de VvE aan ter beoordeling. Pas daarna beslist de VvE of zij hier haar goedkeuring voor geeft. Dus eerst inventariseren en daarna accorderen, er is dus niets te verliezen!

Korte uitleg

De deelnemende bedrijven verhuren hun dak tegen hoge korting op het eigen elektra verbruik. Door de unieke samenwerking met NUON wordt er gemiddeld 30% meer voordeel behaald dan gebruikelijk, en met Triodos Bank zijn er speciale project voorwaarden van toepassing.

Op dit moment is er een schaarste op de markt van de zonnepanelen, dit vanwege de grote vraag vanuit andere delen van de wereld, welke de prijs omhoog drukt. Gelukkig is dit niet voor PROPROP van toepassing aangezien er reeds genoeg is ingekocht voor de deelnemende partijen van de pilotgroep en zijn daarom dus gegarandeerd van levering van de zonnepanelen tegen de scherpste prijs. Wederom een voordeel dus.

Interesse om deel te nemen?

Kijk op http://proprop.nl/aanmeldingsformulier en vul het contactformulier in of bel met Dirk Meijer, PROPROP BV, 06-43603363.

 

 

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Gerelateerde artikelen
  NieuwsEnergiebesparing

  Bespaar energie met de VvE

  BijeenkomstenNieuws

  Energieneutraal IJpelaar

  VerduurzamingLeningen & SubsidiesNieuws

  Chatspreekuur VvE Verduurzamen door RVO

  Verduurzaming

  Verduurzaming van woningen mag niet ten koste gaan van ons woongenot

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.