JVL Administraties VvE Beheer te Haarlem ontvangen VvE Beheerders OK Certificaat

Op dinsdag 12 september 2017, heeft Piet van Herwijnen namens de Stichting VVErtimago inmiddels het 10e  VVE Beheerder OK certificaat mogen uitreiken aan Dolf Pethke van JVL Administraties en VVE Beheer B.V. te Haarlem.  Dolf en je team van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Inmiddels blijkt dat dit beheerdercertificaat een bijdrage levert aan een positieve en kwalitatieve uitstraling binnen het vve beheer vakgebied.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies. Meer weten over VVErtimago

Over JVL Administraties en VvE Beheer

JVL Administraties BV is het beheerkantoor voor Vereniging van Eigenaren in Haarlem en omstreken. Momenteel beheert JVL Administraties ruim 90 VvE`s in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Hillegom, IJmuiden, Lisse, Zandvoort, etc.).

Voordelen van JVL Administraties

• Professionaliteit (30 jaar ervaring)
  • Snelle reactie (binnen 24 uur antwoord, ook bij calamiteiten)
  • Optimale service en dienstverlening