VvE-BeheerPlus uit Wijchen verkrijgt VvE Beheerder OK Certificaat

VvE beheerders ok VvE BeheerPlus

Op donderdag 10 augustus 2017, heeft Piet van Herwijnen namens de Stichting VVErtimago weer een VVE Beheerder OK certificaat uitreiken. Deze keer aan Peter Timmermans van  VvE -BeheerPlus te Wijchen.  Peter en je team van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Hopelijk mag dit certificaat tevens bijdrage aan een positieve uitstraling en groei van jullie kantoor.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies. Meer weten over VVErtimago

Over VvE-BeheerPlus

VvE-BeheerPlus verzorgt sinds 2005 het beheer van Verenigingen van Eigenaren. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot een middelgroot VvE-kantoor, dat de belangen van circa 75 VvE’s behartigt. Wij zijn gevestigd in het Gelderse Wijchen, vanuit Brabant gezien vlak over de Maas. Omdat wij een goed en regelmatig contact met onze opdrachtgevers belangrijk vinden, zijn de meeste van hen gevestigd in Oost- en Zuid-Nederland.VvE-BeheerPlus kent de wereld van de VvE’s van binnen en van buiten. Wij weten precies wat er moet gebeuren en wanneer. VvE-BeheerPlus luistert naar de wensen van de VvE: het gaat tenslotte altijd om uw gebouw.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..