Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Uitdagend VvE beheer voor Maastrichts voetbalstadion

Sinds eind 2016 is VvE Geusselt Stadion Maastricht (stadion van MVV) bij MVGM in beheer en treed ik op als accountmanager voor dit complex. Als Limburger woonachtig in de buurt van Maastricht is dit chauvinistisch gezien wel een van de krenten uit de pap. De dynamiek die komt kijken bij het beheer van een voetbalstadion is anders dan een appartementencomplex wat het werk uitdagend maakt.

Maatwerk voor al onze unieke opdrachtgevers

De VvE heeft administratief en financieel beheer bij MVGM onder gebracht en blijft het technisch beheer zelf uitvoeren. Tijdens de acquisitiegesprekken kwamen wij erachter dat deze splitsing het beste aansloot bij de gewenste situatie en hebben wij maatwerk kunnen leveren om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bijkomend voordeel voor de VvE is de centrale inkoopgroep van MVGM die door het grote inkoopvolume scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden kan aanbieden. Ook voor deze VvE zijn de lopende contracten gecontroleerd en elders voordeliger of tegen betere voorwaarden. Wij bieden niet alleen bij voetbalstadions maatwerk, maar ook bij VvE’s met meer dan 100 appartementsrechten, of juist bij de kleinere VvE’s. Op deze manier kan MVGM optimaal inspelen op de wensen en behoeften van het bestuur van VvE’s.

Samen zorgen voor de beste opstelling

MVGM biedt naast administratief, financieel en technisch beheer ook uitgebreid technisch beheer aan zodat alle voorkomende werkzaamheden binnen een VvE op zowel administratief als technisch gebied door ons uitgevoerd worden. Iedereen doet op deze manier waar hij/zij goed in is, net zoals de spelers op het veld zorgen wij zo voor de best mogelijke opstelling om zo hoog mogelijk te scoren!

Bij winst voor MVV, bewegen wij mee met ons VvE beheer

Wij zetten in op een langdurige samenwerking met VvE Geusselt Stadion Maastricht en kijken ook mee naar de ranglijst. MVV staat momenteel in de top van de Jupiler league en het scenario dat ze promoveren wordt elke week realistischer. Gezien de resultaten van de laatste weken is een plek die recht geeft op nacompetitie zeer waarschijnlijk. MVGM zal zich bij een eventuele promotie ook moeten aanpassen aan de nieuwe situatie en de zaken die daar gevraagd worden. Dit maakt het werk dynamisch en passend bij de kernwaarden van MVGM waar betrokkenheid een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

We maken in het beheren van VvE’s gebruik van ons landelijke netwerk en ervaring, we kunnen ad-hoc intern communiceren en benchmarken met collega’s die eenzelfde situatie al eens hebben ervaren om deze kennis direct toe te passen.

Mogen wij het VvE beheer over uw voetbalstadion voeren?

We voeren VvE beheer voor nieuwbouw appartementencomplexen, oude grachtenpanden, kleine VvE’s en VvE’s met meer dan 100 appartementsrechten. Iedere VvE is uniek, zo ook de VvE voor het Geusselt voetbalstadion in Maastricht waar MVV speelt. Wilt u uw unieke VvE vraag eens bij ons voorleggen? Bel ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Dit is een bijdrage van MVGM VvE Management

Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.