Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Tom van Putten benoemd tot nieuw bestuurslid Vastgoedmanagement Nederland

Tom van Putten benoemd tot nieuw bestuurslid Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL)

Nieuwegein, 13 juni 2017 – Tijdens de VGM NL ledenvergadering van 13 juni 2017 is Tom van Putten (1957) unaniem gekozen tot bestuurslid van VGM NL.

Binnen het VGM NL bestuur wordt Van Putten, Head of Asset Services The Netherlands en International Partner Cushman & Wakefield, verantwoordelijk voor Commercieel Onroerend Goed (COG), een brede portefeuille die zowel het segment kantoren als winkels betreft. Hij volgt hiermee Barbara Graaff (Colliers International) op. Naast Barbara Graaff is ook Klaartje Snieders (Actys Wonen B.V.) afgetreden als bestuurslid van VGM NL.

Van Putten: “Graag ben ik bereid mijn kennis van vastgoed in algemene zin in te zetten voor VGM NL. Als partner van een grote internationale vastgoedadviseur breng ik naast kennis over property management, kennis mee op het gebied van consultancy, projectmanagement, aan- & verhuur en aan- & verkoop. Disciplines die het vastgoedmanagement steeds meer raken in een snel veranderende vastgoedmarkt. Daarbij zijn de contacten met opdrachtgevers, nationaal en internationaal, divers en de lijnen kort. ”

De gezamenlijke lobby en het belang van het volgens duidelijk afspraken verzamelen, analyseren en delen van data zijn speerpunten die Van Putten onderschrijft en waarvoor hij zich zal gaan inzetten.

Met Tom van Putten krijgt het VGM NL bestuur er een lid bij met ruime ervaring in het vastgoed-management van kantoren, die mede door zijn brede netwerk, van grote waarde zal zijn voor VGM NL.

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.