Bijeenkomsten

15 mei 2017 Netwerkbijeenkomst voor leden van Schiedamse VvE’s

Het VvE Platform Schiedam nodigt eigenaren van een appartement en/of bestuurs-en TC-leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE) uit voor een netwerkbijeenkomst op maandag 15 mei 2017 in Ontmoetingscentrum De 5 Molens, aan de Nieuwe Damlaan 818. Alle belangstellenden zijn welkom vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het Vrijwilligerscafé en de gemeente Schiedam.

Met het organiseren van netwerkbijeenkomsten wil het VvE Platform Schiedam Verenigingen van Eigenaren ondersteunen en hulp bieden bij het uitoefenen van hun functie als bestuurs- of TC-lid. Het is belangrijk om als eigenaar deel uit te maken van een goed functionerende VvE. Een actieve VvE kan door het uitwisselen van ervaringen oplossingen bieden en behoorlijk wat geld besparen.

Behalve de mogelijkheid om te netwerken biedt het programma voor 15 mei a.s. ook een presentatie van enkele onderwerpen.

Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang van het programma 20.00 uur dat er als volgt uitziet:

1. Opening
  2. Sherida Sam-Sin van het Servicepunt over het programma “Lang zult u wonen” en de procedure voor het aanvragen van laadpunten en opstelplaatsen van scootmobielen en andere hulpmiddelen.
  1. Rob van Huis over de juiste locatie van rook- en co2-melders in gemeenschappelijke delen.
  1. Presentatie Hilde Vink van VvE Collectieven over besparingsadviezen voor de VvE.
  2. Pauze
  3. Presentatie Kitty van Bloois over de valkuilen van de failliete Beheerder AdmiPunt
  4. Presentatie van Piet van Herwijnen Stichting VVErtimago over de keuze van een beheerder en de te maken afspraken.
  5. Aangeklede borrel.

Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar van gedachten te wisselen. Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

Graag vernemen we of we op uw komst mogen rekenen.

Aanmelden voor 12 mei a.s. op [email protected]

Graag tot ziens op 15 mei 2017.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..