Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Productinformatie

Bordenmax.nl breidt het assortiment uit met spandoeken en naambordjes met een kleurenprint

Het is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor bedrijven om in de constant veranderende markt zichtbaar te zijn en op te vallen. Om op die markt te overleven en te groeien speelt reclame een belangrijke rol. Bordreclame die op de juiste manier ingezet wordt kan fantastische resultaten opleveren en klanten genereren voor je bedrijf. Borden inzetten voor marketingdoeleinden is niet alleen kostenefficiënt, het helpt de ondernemer bovendien zijn of haar producten en diensten aan de man te brengen en zo veel mogelijk klanten te bereiken. Waar je het bord ook plaatst, het is belangrijk dat het aan zijn functie voldoet, opvalt en mooi is. Komt het bord aan een wand te hangen, wordt het aan een gebouw gemonteerd of wordt het gebruikt op een beurs of een groot evenement?

Het is van groot belang om een goede leverancier van borden, stickers en spandoeken te vinden die aan de wensen van de klant voldoet. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die standaardborden in standaardmaten aanbieden. Er zijn ook bedrijven die de klant zelf hun borden laten ontwerpen, zodat ze helemaal naar wens zijn. Dit laatste is een goed alternatief voor wie een bord met een eigen logo, plaatje of tekst wil.

Bordenmax.nl is een bordenproducent met een breed assortiment van verschillende soorten borden. De verkoop vindt plaats via de webshop waar de klant met behulp van de ‘Bordenautomaat‘ zelf zijn of haar borden kan ontwerpen. Op de ontwerppagina worden verschillende opties aangeboden, zodat de klant zelf het materiaal, het formaat, de kleuren, het lettertype en de bevestigingsmethode kan bepalen.

Bordenmax.nl begon met de verkoop van houten borden en is sindsdien uitgegroeid met een aanbod van plastic, aluminium en acryl borden, stickers en vinylteksten. Het assortiment is nu nog verder uitgebreid met spandoeken en naambadges met een kleurenprint. Spandoeken zijn een goed en voordelig alternatief voor grote borden. Het materiaal is gegoten pvc, wat geschikt is voor binnen en buiten. Ze zijn ideaal voor wie zijn of haar bedrijf wil laten opvallen op beurzen, campagnes en grote evenementen.

Bij Bordenmax.nl zijn de opties eindeloos, alleen je fantasie begrenst de mogelijkheden. Hier kun je alles ontwerpen, van elegante, gegraveerde deurbordjes tot persoonlijke toiletbordjes. Wie reclame wil maken op zijn of haar auto, kan vinylteksten of stickers bestellen.

Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.