J & M VvE Beheer verkrijgt het VvE Beheerder OK Certificaat

Links Piet van Herwijnen, rechts Marco van der Slik

Op maandag 27 maart 2017, mocht Piet van Herwijnen namens de Stichting VVErtimago weer een VVE Beheerder OK certificaat uitreiken. Deze keer aan Marco van der Slik van J & M Beheer B.V.  te Bergschenhoek.  Marco en collega’s  van harte gefeliciteerd met dit resultaat.  Hopelijk mag dit certificaat ook bijdrage aan een positieve  groei van jullie kantoor.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies. Meer weten over VVErtimago

Over J & M VvE Beheer

Iedere VvE kent haar unieke wensen als het neerkomt op beheer. J&M VvE Beheer gelooft in een product wat bewust anders is. Wij bieden een professioneel product gericht op de wensen binnen uw VvE.

In onze werkwijze staat transparantie, klantvriendelijkheid en deskundigheid centraal. Transparantie omdat u een waardevol product uit handen geeft. Bij het beheer van uw VvE wenst u nauw betrokken te blijven. Deze mogelijkheid bieden wij u door te werken met een systeem waar u 24 uur per dag toegang toe heeft. Daarnaast onderscheiden wij ons door u de mogelijkheid te bieden te werken met een systeem waarin voor betalingen dubbele handtekeningen worden gezet, om u op deze wijze maximale openheid te bieden. Klantvriendelijkheid is reeds vanaf het ontstaan van J&M VvE Beheer een onderscheidende waarde geweest. Door te werken met vaste aanspreekpunten ontstaat een nauwe band tussen uw VvE en de organisatie. Het werken met interne en externe beheerders biedt continuïteit voor de klant. Deskundigheid biedt de organisatie u door structurele kennisdeling. Ontwikkelingen in de markt worden op de voet gevolgd en door middel van de contacten met uw vaste aanspreekpunt binnen de organisatie en de nieuwsbrief delen wij deze kennis ook met u.

Graag zoeken wij naar dé manier om gezamenlijk uw VvE te beheren.