Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Geeft kleur aan uw VvE met een gratis kleur- en verfadvies

Visitekaartje

Schilderwerk is één van de belangrijkste aspecten voor het onderhoud en behoud van uw appartement. Een vakkundige geschilderde entree is het eerste visitekaartje. De eerste indruk voor u het appartement betreed blijft u altijd bij. Onze vakbekwame mensen hebben het inzicht en de kennis om u een advies te geven voor uw VvE, binnen of buiten, oud of nieuw.

Geef kleur aan uw leven

Onze ervaren schilders voeren uw schilderwerk nauwgezet uit en maken er een pronkstuk van. Met gevoel voor kleur en stijl verfraaien we uw muren, gevels of een ander project. Waarom van de Visch kiezen? Omdat wij plezier hebben in ons werk en er eer uit halen. En dat merkt u aan het resultaat. Geef dus een kleur aan uw huis met ons professionele team.

Geniet van gratis kleuradvies

Wilt u weten wat professioneele schilderwerk voor uw VvE kan  betekenen. Onze experts komen langs en bekennen kleur. Ontdek alle mogelijkheden. Van de Visch biedt u gratis advies voor kleuradvies en het onderhoud van het complex van uw  VvEen de individuele eigenaren voor het totale onderhoud van uwschilderwerk en aanvullend bouwkundig onderhoud.  Wij verzorgen graag een compleet  verfadvies, kleuradvies en een verfbestek kortom het hele plaatje qua advisering van schilderwerk tot aan complete houtrotsanering en onderhoud.

Dit is een bijdrage van:

Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.