Munnik VvE Beheer verkrijgt VvE Beheerder OK Certificaat

Op dinsdag 21 februari j.l. mocht Piet van Herwijnen namens de Stichting VVErtimago opnieuw een VVE Beheerder OK certificaat uitreiken. Deze keer was het de beurt aan Jeroen Munnik van Munnik VVE Beheer B. V. te Hoofddorp.  Jeroen van harte gefeliciteerd met dit resultaat.  Ondanks de regelmatig negatieve berichten zoals ook weer de afgelopen periode omtrent de kwaliteit van VvE Beheerders hebben jullie aangetoond de zaken keurig op orde te hebben.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies. Meer weten over VVErtimago

Over Munnik VvE Beheer

Munnik VvE Beheer staat voor zorgeloos wonen.

Munnik VvE Beheer is een VvE Beheer organisatie voor verenigingen van eigenaren van appartementen. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij belangrijk, maar vooral ook prettig. Samen met bewoners bepalen wat moet en wat kan gebeuren. U bepaalt, wij voeren uit. Altijd professioneel en volgens de wettelijke regels.

Bent u op zoek naar een administratief beheerder of administrateur voor uw Vereniging van Eigenaren? Over Munnik VvE Beheer

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..