Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Nieuwe functionaliteiten in klantportaal Mijn Meijers

Het digitale klantportaal ‘Mijn Meijers’ ontwikkelt zich verder. Naast het inzien van gegevens, polissen en bezoekverslagen kunnen relaties van Meijers nu ook schades melden en naverrekenen. 

Slim schademelden

Vandaag lanceert de makelaar in assurantiën de mogelijkheid om slim schade te melden via een intelligent schadeformulier. De relatie vult dan alleen de vragen in die relevant zijn voor de schade. Gegevens die al bekend zijn, verschijnen automatisch in beeld. Dit levert tijdwinst op voor de gebruiker en er volgt direct een bevestiging van de schademelding.

Jaarlijkse gegevens

Om de juiste premie van zakelijke verzekeringen achteraf vast te stellen, hebben verzekeraars gegevens nodig. Vergelijkbaar met het doorgeven van de meterstanden van de energierekening. Vanaf de tweede week van januari kunnen relaties ‘Mijn Meijers’ gebruiken om actuele werknemersgegevens door te geven om de Employee Benefits verzekeringen na te verrekenen. Dit zijn onder andere verzuim- , collectieve ongevallen- en WIA-verzekeringen. Cyberprotectie is een belangrijk element in het portaal. Gevoelige informatie, zoals BSN nummers, versleutelt het systeem automatisch bij verzending.

Meijers is daarnaast ook druk bezig om de overige verzekeringssoorten te kunnen naverrekenen via het Mijn Meijers portaal. Dit gebeurt altijd in het voorjaar. Het systeem verwerkt ook wijzigingen die relaties tussentijds doorgeven. Hierdoor hebben relaties altijd en overal toegang tot de meest actuele gegevens.

Overige informatie

De functionaliteiten van Mijn Meijers zijn uniek onder makelaars in assurantiën. Meijers loopt aan kop bij de ontwikkeling van klantvriendelijke digitale mogelijkheden. Meijers heeft als doelstelling om relaties 24/7 toegang te geven tot hun gegevens en meer overzicht en transparantie te bieden. Het klantportaal is bereikbaar via www.meijers.nl. Alleen toegankelijk met een inlogcode.

Meijers is een in 1973 opgericht familiebedrijf met 190 medewerkers gevestigd in Amstelveen. Het bedrijf heeft drie kerndisciplines; risk management, employee benefits consultancy en (internationale) verzekeringsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

mijnmeijers4

Dit is een nieuwbericht van Meijers VvE Verzekeringen.

Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.