Eerste deelnemers geslaagd opleiding Professioneel VvE Beheer aan de Vastgoed Business School!

Diploma Vastgoed Business School Eindhoven Professioneel VvE BEheer

Op 20 december j.l. hebben de cursisten van de opleiding Professioneel VvE Beheer van de Vastgoed Business School te Eindhoven in samenwerking met de Stichting VVErtimago examen afgelegd. Hiervoor is  80% van de kandidaten geslaagd en ontvangen het diploma Professioneel VvE- beheer. Daarnaast worden zij geregistreerd in het persoonsregister van de Stichting VVErtimago.

Eerst volgende mogelijkheid.

Het examen van 27 juni a.s. staat open voor iedereen  ongeacht of de opleiding is gevolgd via de Vastgoed Business School. U kunt zich reeds aanmelden voor het examen via de Vastgoed Business School te Eindhoven, via [email protected]. Na het behalen van het diploma kan men zich laten registreren in het persoonsregister van de Stichting VVErtimago.

Voor het jaarlijks verlengen van de inschrijving in dit register dient wel een aantal P.E punten te worden behaald.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..