Bijeenkomsten

E&R Ronde tafel bijeenkomst over “actualiteiten in VVE-beheer”

Bijeenkomst Duurzaam VvE-beheer en actualiteiten

Platform Economie & Ruimte organiseert 25 januari 2017 een ronde tafel bijeenkomst over “actualiteiten in VVE-beheer”
Zowel VvE-bestuurders, VvE-eigenaren en VvE-beheerders zijn van harte welkom op onze E&R Ronde tafel bijeenkomst over actualiteiten in VvE-beheer

U bent van harte welkom op onze E&R Ronde tafel bijeenkomst over “actualiteiten in VVE-beheer”

Waar

Plaats | Op kantoor van VvE Partner, Bedrijvencentrum New Element, Winthontlaan 200, 3526 KV te Utrecht. Routebeschrijving. Gastheer Remco van den Heuvel
Kosten | Leden van het Platform Economie & Ruimte kunnen gratis deelnemen aan deze bijeenkomst. Deelnemers aan het project: smart VvE-beheer & service hebben voorrang bij inschrijving.

VVE-eigenaren hebben er baat bij dat hun woningen goed worden beheerd en onderhouden zodat de woning zijn waarde blijft behouden en het plezier in wonen wordt gegarandeerd. De praktijk blijkt anders:
• De VVE-vergaderingen lopen stroef
• Het bepalen van de jaarlijkse VVE-vergoeding leidt tot veel discussie en het onderhoud laat te wensen over
• Is het mogelijk zonnepanelen op het dak te plaatsen?
• Hoe staat het met de wettelijke verplichtingen?
• Er zijn vragen over de administratie, verzekeringen, aansprakelijkheid van bestuurders etc.
Kortom goed VVE-Beheer doe je er niet zomaar tussen door.

Verschil maken met cross overs

Op het grensvlak van andere werkvelden kan het verschil gemaakt worden in het vinden van een veel belovende nieuwe oplossingen die in het eigen werkveld nog niet gevonden zijn. De E&R Kopgroep de nieuwe kijk VVE-beheer zal bij gelegenheid bij voorkeur de navolgende drie E&R Kopgroepen bij dit project betrekken:
• E&R Kopgroep de nieuwe kijk op asetmanagement bij woningcorporaties
• E&R Kopgroep de nieuwe kijk op energie en circulaire economie
• E&R Kopgroep de nieuwe kijk op big data en internet of things
Leren van show cases

Leren van aansprekende praktijkvoorbeelden die de moeite waard zijn om te bezoeken zullen wij zeker op de agenda zetten.

Deelnemen aan deze ronde tafel bijeenkomt

Wilt u een bijdrage leveren aan dit project. Laat het ons weten en neem contact op met een van de organisatoren, zie organisatie

Aan niet leden van het Platform Economie & Ruimte vragen wij en bijdrage van € 90,75 incl. BTW. Wij hanteren een no-show-beleid.

Door in te loggen kunnen leden van het Platform Economie & Ruimte zich eenvoudig opgeven voor deze bijeenkomst. Niet leden kunnen zich voor deze bijeenkomst opgeven door het formulier op deze pagina in te vullen.

Tip voor niet-leden van het Platform Economie & Ruimte: wanneer u voornemens bent per jaar twee of meer bijeenkomsten bij te wonen, bent u goedkoper uit wanneer u zich als lid laat registreren omdat voor leden veel bijeenkomsten gratis zijn! Voor info