BijeenkomstenEnergiebesparingFinancieelLeningen & SubsidiesNieuws

Informatiebijeenkomst VvE Energiebespaarlening + Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Nationaal Energiebespaarfonds bijeenkomsten VvE Centraal

Op 9 en 16 februari organiseert het Nationaal Energiebespaarfonds twee bijeenkomsten over de Energiebespaarlening en de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis voor Verenigingen van Eigenaren. Het Nationaal Energiebespaarfonds is een fonds van de Rijksoverheid met 300 miljoen euro dat tegen een aantrekkelijke, lage rente Energiebespaarleningen verstrekt aan woningeigenaren en VvE’s.

Informatie Energiebespaarlening

Tijdens de bijeenkomst krijgt u uitgebreide informatie over hoe u energiebesparende maatregelen aan uw pand met de Energiebespaarlening kunt financieren. We vertellen u over de stappen in het aanvraagproces, wat er nodig is om tot een financiering te komen en aan welke voorwaarden de Vereniging van Eigenaren moet voldoen om in aanmerking te komen.  Aansluitend op de bijeenkomst wordt er gezorgd voor een lunch en is er de mogelijkheid om met de kredietacceptanten van het Nationaal Energiebespaarfonds te spreken over de situatie in uw VvE.

Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn! Ook beheerders zijn van harte welkom.

Subsidie Energieadvies VvE’s

Verenigingen van eigenaren (VvE’s) kunnen voor hun complex met koopwoningen ook subsidie krijgen voor isolatie. Het doorvoeren van energiebesparende maatregelen is vaak een complexe materie. Wat is nodig, hoeveel gaat het ons kosten, wat levert het onze VvE op. Om u te helpen bij het vergroten van deze kennis en gerichte keuzes te maken heeft het Rijk ook een subsidie voor energieadvies voor VvE’s beschikbaar gesteld. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) informeert u tijdens deze bijeenkomst uitgebreid over deze subsidiemogelijkheden.

U kunt zich opgeven voor één van de volgende 2 data.

• Donderdag 9 februari: 10.00 – 12.30 uur
  • Donderdag 16 februari: 10.00 – 12.30 uur

De bijeenkomsten vinden plaats bij het Nationaal Energiebespaarfonds in Hoevelaken.

U meldt zich aan door een email te sturen aan bij Rita Wensenk. Vermeld in de mail svp het volgende; naam VvE, namen van deelnemers en uw vestigingsadres.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen? Wilt u meer weten over de Energiebespaarlening? Neem dan gerust contact op met Richard Kuiper, de accountmanager van het Nationaal Energiebespaarfonds.

Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!