Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

BijeenkomstenNieuws

KCAF Congres, Werk in Uitvoering, 8 december 2016

KCAF Congres 2016

KCAF-congres 2016 ‘Werk in uitvoering’: inschrijving geopend!

Het jaarlijkse KCAF congres is inmiddels een succesvolle traditie. Ook dit jaar organiseert KCAF een bijeenkomst om samen met alle betrokkenen stil te staan bij de actuele ontwikkelingen rond de aanpak van funderingsproblematiek.

Op donderdag 8 december vindt, op de vertrouwde locatie bij de TU Delft, Faculteit CiTG, het KCAF congres ‘Werk in uitvoering’ plaats.

Het congres besteedt aandacht aan onderwerpen als inzicht in de omvang, innovaties zoals digitale monitoring van funderingen, financiering en kwaliteitsborging. Allemaal onderwerpen waar KCAF, met anderen, aan werkt ter bevordering van de aanpak.

Het programma is interessant voor iedereen die te maken heeft met de aanpak van funderingsproblematiek. Van particuliere woningeigenaren tot professionals in funderingsonderzoek en – herstel; van medewerkers van overheden, corporaties tot die van wetenschappelijke of financiële instellingen. Deze en andere partijen zijn alle van harte uitgenodigd om deze dag contacten te leggen, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. De aanpak van funderingsproblematiek is immers ‘werk in uitvoering’, voor alle betrokkenen.

Deelname aan dit congres is gratis. Het voorlopige plenaire programma met de workshops bevat voor alle deelnemers boeiende onderwerpen.

Overigens is er ook dit jaar weer een informatiemarkt tijdens het congres, waarop een aantal organisaties de gelegenheid krijgt zich voor te stellen. Mail voor meer informatie hierover of voor andere vragen over het congres met KCAF.

 [kleo_button title=”Programma” href=”https://www.evite-sendmail.nl/rvo/kcaf_16/web/kcaf_16_programma.php” style=”default” size=”” ]  [kleo_button title=”Inschrijven” href=”https://www.evite-sendmail.nl/rvo/kcaf_16/web/kcaf_16_aanmelden.php” style=”default” size=”” ]
Gerelateerde artikelen
Bijeenkomsten

Cursus Funderingsaanpak 2017: een must voor onervaren, betrokken professionals

OnderhoudFundament

KCAF: het funderingsloket voor funderingsproblemen

Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.