Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Besparingsadviesburo breidt uit met haar nieuw bedrijf: VvE Collectieven.

Energiebesparing-een-kans-voor-VvEs

Na 5 jaar contracten hebben afgesloten voor inmiddels meer dan 500 VvE’s hebben wij besloten ons bedrijf uit te breiden met een aparte tak voor VvE’s.

Er blijkt nogal behoefte aan goed en doorzichtig advies zonder daarbij ook nog eens  kosten te betalen voor de bemiddeling.  Door haar jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en door de ervaring bij de Mkb en Grootzakelijke klanten hebben wij voor de diverse aktiviteiten inmiddels een stevige en solide basis bij de diverse leveranciers en klanten.

Een van de diensten is het energieadvies, inmiddels hebben wij vele tienduizenden euro’s kunnen besparen op de energienota, niet alleen het leveringstarief, maar ook op de controle van de facturen of een nieuw aanbod te doen voor meetdiensten.

Ons advies is kosteloos, immers wij krijgen, net als de meeste collega’s, betaald vanuit de leverancier en vragen dan ook geen extra onderliggend contract (helaas zien wij dat steeds meer voorkomen!) en geen extra betaling  aan de VvE.

De onderliggende contracten beletten de vrije positie van de energiemarkt en waarom zou u een onderliggend contract tekenen? Als u tevreden bent blijft u, zoniet dan heeft u de vrije keuze om weg te gaan. Daarvoor was immers ook de privatisering van de energiemarkt bedoeld..

U als VvE heeft het recht te kiezen met welke energieaanbieder u het komende jaar of jaren zaken wilt doen. Met de huidige prijzen en de te verwachtte stijging van de gastarieven,  is het nu ook het moment om het contract t herzien. Ook als u al heeft ingetekend voor 2017, wij sluiten nu de contracten al af voor de komende jaren voor gas, om zeker te zijn van scherpe tariefstelling. Elektriciteit daar zijn de meningen over verdeeld, verwachting is nog een daling, maar ook deze tarieven zijn in jaren niet zo scherp geweest.

Houdt u er dit jaar wel rekening mee dat de belasting op het gas met bijna 0,07 cent gestegen is? Verlaag uw maandbedrag niet, ook voor het volgend jaar is een belastingverhoging al aangekondigd (zie Belastingdienst.nl)

Wilt u zelf een offerte van ons ontvangen? Zend uw gegevens dan via onze site VvEcollectieven.nl met de laatste jaarnota naar ons toe. Geen kosten aan verbonden.

Regelmatig komen wij overigens tegen dat een klant al jaren bij dezelfde leverancier de diensten afneemt, juist dan blijkt het vaak lucratief en eens naar een de tarieven te kijken!

Wilt u zeker zijn van groene stroom  (eventueel organiseren wij een bezoek aan de energiecentrale) wij laten graag zien hoe het werkt!

Wilt u besparen op onze overige diensten? Zie ook onze website www.vvecollectieven.nl

Ziet u een dienst waarop u wilt besparen niet op onze website staan? Neem u dan direct contact met ons op.

Wij heten u van harte welkom!

VvE Collectieven.nl
Jupiter 400
2675LX Honselersdijk
Tel. 0174-788102
[email protected]

Dit is een bericht van:

logo Besparingsadviesburo

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.