Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

vb&t neemt De Rendant Utrecht over 

Eindhoven, 01 juli 2016vb&t, dienstverlener in vastgoed en huisvesting, neemt De Rendant in Utrecht over.  De Rendant  is werkzaam in Utrecht , Gelderland en Zuid Holland en richt zich specifiek op het beheer van Verenigingen van Eigenaars.

vb&t neemt De Rendant  over van woningcorporatie Portaal uit Utrecht. Deze stichting wil zich na de verkoop concentreren op hun kerntaken. De Rendant beheert met 14 medewerkers ongeveer 275 VvE’s. De medewerkers worden allen overgenomen door de vb&t.

Door de overname breidt vb&t het aantal VvE’s dat in heel Nederland wordt beheerd uit tot ongeveer 1300; daarnaast krijgt vb&t vaste voet in Midden- en West-Nederland. vb&t is voornemens de VvE-activiteiten van De Rendant uit te breiden met vastgoedbeheer en verhuuractiviteiten.

Door deze  uitbreiding van de portefeuille versterkt vb&t haar positie als een van de grotere vastgoedmanagers en VvE-beheerders van Nederland. Dat is geen doel op zich, maar is wel noodzakelijk om te kunnen anticiperen op de toenemende kwaliteitseisen, verscherpte wet- en regelgeving en vereiste investeringen in automatisering en certificeringen. Daarnaast kan vb&t door deze portefeuille uitbreiding niet alleen de efficiency verbeteren maar ook betere inkoopcondities bedingen voor de klanten.

“Door deze overname wil vb&t niet alleen groeien op het gebied van VvE-beheer, maar ook analyseren in hoeverre andere activiteiten in Midden- en West- Nederland kunnen worden ontplooid,” zegt Frank van de Kam, algemeen directeur van vb&t.

Over vb&t

Binnen vb&t zijn, naast de werkmaatschappijen Vastgoedmanagement en vve-diensten, tevens de werkmaatschappijen vb&t Projectmanagement, vb&t Brandveiligheid en Milieu, Era vb&t Makelaars, Trudo vb&t Makelaars,  vb&t Capital Markets International en vb&t Zorgvastgoed actief. Naast de ruim 200 medewerkers zijn ook ruim twintig zelfstandige makelaars aan de formule ERA vb&t Makelaars verbonden. vb&t verleent haar diensten aan een breed scala van opdrachtgevers, onder wie particulieren, (institutionele) beleggers, corporaties, gemeenten, zorginstellingen en andere bedrijven.

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.