Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Vastgoed Business School & VVErtimago starten opleiding voor VvE beheerders

De Vastgoed Business School te Eindhoven heeft aan hun programma van opleidingen een professionele opleiding voor VvE beheerders toegevoegd. De opleiding zal starten in september 2016. De cursus zal worden verzorgd met medewerking van een aantal deskundige docenten met jarenlange ervaring in het VvE beheer.

Het volgen van de volledige cursus of een aantal modules daarvan is geschikt voor de beginnende dan wel voor de meer ervaren VvE beheerder. Ter afsluiting van de cursus kan een toets worden afgelegd. De toets zal worden afgenomen onder verantwoordelijkheid van de Stichting VVErtimago.

Registratie van het certificaat zal plaats hebben in een door de Stichting VVErtimago aan te leggen persoonsregister.Voor het verlengen van de inschrijving in dit register zal jaarlijks een toets worden afgenomen waarvoor een voldoende resultaat dient te worden behaald..

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies. 

Over Vastgoed Business School

Vastgoed Business School biedt een breed palet aan opleidingen en cursussen voor professionals in de vastgoedsector. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau worden verschillende aspecten van het vakgebied behandeld: de klant, huisvestingskwaliteit, technische kwaliteit, financiële aspecten, juridische aspecten en marktontwikkelingen. Voor vastgoedprofessionals, werkende bij gemeenten, woningcorporaties of woningsector, in de zorg of het onderwijs, bieden wij diverse cursussen aan specifiek toegesneden op de betreffende sector.

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.