VvE Beheerder geeft praktische Woontips over de Vereniging van Eigenaars op TV

In Nederland zijn ongeveer 1.800.000 koopappartementen, die verenigd zijn in circa 129.000 Verenigingen van Eigenaren. Haast 2 miljoen mensen zijn dus verplicht en automatisch lid van een VvE. Toch weet lang niet iedereen wat een Vereniging van Eigenaren inhoudt en wat hun rechten en plichten als eigenaar zijn. Ook wat een professionele VvE beheerder allemaal voor je kan doen (en wat niet!), is bij veel mensen onbekend. Hierdoor wordt er vaak meer op prijs gekozen dan op kwaliteit. Met alle risico’s van dien –  een VvE beheerder moet veel expertise in huis hebben op allerlei gebied én genoeg mankracht, want kleine foutjes of slordigheden kunnen grote juridische gevolgen hebben.

JHK Vastgoedmanagement hecht veel waarde aan openheid en kwaliteit en verschijnt daarom binnenkort met een informatief item in het RTL4 programma WoonTips. Directeur Juliette van der Kolk en Accountmanager VvE Jacqueline Langstraat geven het publiek letterlijk en figuurlijk een kijkje in de afwisselende, dagelijkse praktijk van het VvE beheer en delen praktische tips. Ook de persoonlijke aanpak van JHK Vastgoedmanagement komt naar voren. Uitzending: zaterdag 11 juni 2016 om 16.00 uur en maandag 13 juni 2016 om 15.00 uur