Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

BijeenkomstenNieuws

Conferentie: Heeft de naoorlogse particuliere flat een toekomst?

Conferentie naoorlogse flat

Maar deze flats vervullen een belangrijke rol op de woningmarkt voor starters en mensen met een laag inkomen. En er zijn kansen!!

De conferentie ‘Heeft de naoorlogse particuliere flat nog toekomst’  gaat over de vraag of er nog toekomst is voor de deze flats en over de vraag hoe die toekomst er dan uit komt te zien: duurzaam onderhouden, renoveren of toch slopen en vervangen door nieuwbouw? In de conferentie komt een aantal interessante casussen aan bod, die ingaan op een succesvolle activeringsaanpak, financieringsmogelijkheden en/of een alternatief toekomstperspectief.

De conferentie is bedoeld voor VvE-bestuurders, VvE-beheerders, gemeenten, corporaties, specialisten en leveranciers. Voor het programma, locatie, aanmelden en/of verdere informatie zie www.naoorlogseflat.nl.

De conferentie biedt inzichten, instrumenten en interventies om met deze opgave aan de slag te gaan.  Diverse partijen leveren een bijdrage en alle invalshoeken zoals de toekomstperspectieven, de activeringsaanpak en de financieringsmogelijkheden  passeren de revue. De bijdragen worden in overzichtelijke sessies en/of workshopverband gerealiseerd, zodat voldoende ruimte is voor uitwisseling en discussie.

Van de conferentie zelf wordt een videoverslag gemaakt, er wordt een community website gemaakt met nieuwsbrieven en de gelegenheid tot uitwisseling en er wordt een cursusaanbod ontwikkeld.

[button type=”button” link=”http://naoorlogseflat.nl/programma/” variation=”btn-info”]Bekijk programma[/button]       [button type=”button” link=”http://naoorlogseflat.nl/sprekers/” variation=”btn-info”]Bekijk sprekers[/button]

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.