Petite VvE Management ontvangt VvE Beheerder OK Certificaat

Op donderdag 24 maart j.l. mocht de Stichting VVErtimago opnieuw een VVE Beheerder OK certificaat uitreiken. Deze keer gebeurde dat aan mevr. Caroline Schriemer van Petite VVE Management B.V. te Bodegraven. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies.

[button type=”link” link=”http://www.vvertimago.nl/over-ons/” variation=”btn-success”]Meer weten over Stichting VVErtimago[/button]

Over Petite VvE Management

Beheer met net dat beetje extra.Het besturen van een Vereniging van Eigenaren dient met de juiste deskundigheid op het gebied van het appartementsrecht, financiële zaken en management te worden uitgevoerd.
Onze doelstelling is dan ook: Zorgeloos woongenot voor appartements eigenaren.

Petite VVE Bodegraven behartigt uw zaken zeer professioneel zoals, het incasseren van de bijdrages voor uw vereniging en het voeren van een administratie, Het vervaardigen van de jaarstukken en het opstellen van de begroting, het opvragen van offertes met betrekking tot het onderhoud en het beheer, het oproepen van ledenvergaderingen inclusief professionele verslaglegging, het uitvoeren van de vergaderbesluiten en overige zaken, het naleven van wet -en regelgeving van toepassing zijnde op uw VVE, het op de hoogte houden van de leden met betrekking tot zaken die spelen binnen de VVE, uw gegevens en data op een beveiligde manier on-line beheren en snelle up-to-date communicatie dankzij het internet.

[button type=”link” link=”http://www.petitevve.nl/” variation=”btn-success”]Meer over Petite VvE Management B.V.[/button]

About author