VvE Management B.V. uit Den Haag ontvangt VvE Beheerder OK Certificaat.

De Stichting VVErtimago mag zich steeds meer verheugen in het feit dat zij bij de VvE beheerders bekend staat als een deskundige partner voor kwaliteitscertificering. Vandaar dat op dinsdag 22 maart j.l. het VVE Beheerder OK  certificaat is uitgereikt aan mevr. Carla Ruitenbeek van VVE Management B.V. uit Den Haag. Van harte gefeliciteerd met het behaalde certificaat.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies.

[button type=”button” link=” http://www.vvertimago.nl/over-ons/”]Meer over stichting VVErtimago[/button]

Over VvE Management B.V.

Het besturen van een Vereniging van Eigenaren dient met de juiste deskundigheid op het gebied van het appartementsrecht, financiële zaken en management te worden uitgevoerd.
Onze doelstelling is dan ook “zorgeloos woongenot voor appartementseigenaren”.

VVE Management B.V. behartigt uw zaken op professionele wijze waaronder het incasseren van de bijdrage voor uw vereniging en het voeren van een deugdelijke administratie, het vervaardigen van de jaarstukken en het opstellen van de begroting, het opvragen van offertes met betrekking tot het onderhoud, het oproepen van de ledenvergaderingen, inclusief professionele verslaglegging, het uitvoeren van de vergaderbesluiten, het naleven van wet -en regelgeving van toepassing zijnde op uw vereniging en het op de hoogte houden van de leden met betrekking tot zaken die spelen bij uw vereniging.

[button type=”button” link=”http://www.vve-management-bv.nl/” variation=”btn-info”]Meer over VvE Management B.V.[/button]