Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

VvE Kennispeil officieel van start tijdens Building Holland 2016

Ontdek de toekomst van de bouw

De bouw- en vastgoedsector kantelt. Niet volgend jaar, niet volgende week, maar nú. Industrieel bouwen, innovatieve financieringsconstructies en totaalconcepten worden gemeengoed. Naast exclusieve lancering van innovaties en presentaties van creatieve conceptoplossingen zal het samenwerkingsverband van Appartement en Eigenaar en VvE Centraal officieel gelanceerd worden.

Daarnaast staan voor de eerste keer in de geschiedenis de drie meest invloedrijke architecten van Nederland op hetzelfde podium: Koolhaas, Van Berkel en Rau. Elk van hen geeft een visie over hetzelfde thema: ‘(Re)Building the Future’. Grijp deze ‘once in a lifetime’ kans om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector te zien, te horen én te beleven.

VvE Paviljoen

Naast de Concept Area’s met specifieke thema’s als Duurzame Woningbouw, Smart Buildings en Renovatie & Transformatie, waarin deze actuele onderwerpen toegelicht worden is zal voor het eerst de complete vastgoedbranche aanwezig zijn. Dit is gerealiseerd middels een speciaal VvE Paviljoen waarmee de VvE-markt volledig worden bediend.

Als bezoeker van Building Holland 2016 selecteer je thema’s tijdens de registratie die jij interessant vindt en je krijgt aan de hand daarvan een persoonlijke Building Holland Xperience Tour, die bezoekers langs Concept Area’s, stands en lezingen leidt.

Ontdek hier exclusieve innovaties en raak geïnspireerd om aan de slag te gaan met renovatie, onderhoud, innovatieve financieringsconstructies en meer.Vraag hier je gratis kaarten aan.

Lancering VvE Kennispeil

VvE Kennispeil heeft ervoor gekozen om officieel van start te gaan op deze beurs en is alle dagen aanwezig om u als bezoeker meer te vertellen over het doel van dit unieke initiatief voor permanente educatie voor en door VvE Beheerders. Na afloop van Building Holland zullen de deelnemende VvE beheerders vermeld worden op de website van beide initiatiefnemers.

Bent u VvE Beheerder en wilt u ook permanent werken aan educatie, gebruik dan dit onderstaande formulier.

[contact-form][contact-field label=’Bedrijfsnaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Gerelateerde artikelen
  Productinformatie

  Balkonbekleding

  Productinformatie

  Dakterrasbekleding

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.