Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Amsterdams appartement te koop als kunstobject op TEFAF

Maastricht, 8 maart 2016 – The European Fine Art Fair verwelkomt dit jaar NVM makelaarskantoor Engel & Völkers Amsterdam op de jaarlijkse kunstbeurs TEFAF Maastricht. Dit is de eerste keer dat een Nederlandse makelaar een stand heeft op TEFAF.  Engel & Völkers presenteert zich op de beurs met een uniek Amsterdams appartement aan de Keizersgracht dat bewoond en volledig ingericht is door Marcel Wanders. De wereldberoemde designer biedt zijn  ‘Wandersful’ house compleet met zelf ontworpen inrichting aan als een kunstwerk waarin je kunt wonen.

Volgens Managing Director Barbara van de Grijp van Engel & Völkers Amsterdam past haar kantoor goed bij het publiek dat de TEFAF bezoekt: “De hoogwaardige en jarenlange reputatie die de TEFAF heeft opgebouwd,  sluit naadloos aan bij de hoge kwaliteit van de diverse vastgoedobjecten die wij onze klanten bieden. Zo tonen wij dit jaar op de beurs een volledig antiek ingerichte woning op de Amsterdamse grachten (zie bijlage). Net als de TEFAF heeft Engel & Völkers Amsterdam toegang tot een groot en koopkrachtig internationaal netwerk. Dat wordt nu gedeeld door onze aanwezigheid op de beurs.”

A ‘Wandersful House’

Het appartement van Marcel Wanders (zie tweede bijlage) is een echte publiekstrekker volgens Barbara van der Grijp. “Marcel is door zijn schitterende ontwerpen wereldberoemd. De kans om dit appartement te kopen is echt eenmalig. We verwachten dan ook veel belangstelling.”

In de afgelopen jaren is gebleken dat de ruim 70.000bezoekers niet alleen geïnteresseerd zijn in kunst, maar ook in interieurdesign en vastgoed.

Dat kunst en vastgoed onlosmakelijk met elkaar verbonden, blijkt uit de bijzondere huizen die getoond  worden op de TEFAF door Engel & Völkers.

Madelon Strijbos, Hoofd Marketing & Communicatie van TEFAF: In een speciaal gedeelte op de beurs bieden wij de kans aan bijzondere bedrijven die onze waarden van kwaliteit en authenticiteit delen, om zich te presenteren aan de internationale clientèle van onze handelaren en galeries. In de huidige levensstijl gaan kunst, vastgoed en interieurdesign vaak hand in hand. We verwachten dan ook dat het unieke aanbod van Engel & Völkers op veel interesse kan rekenen. ”

Over TEFAF

TEFAF Maastricht wordt beschouwd als ’s werelds meest toonaangevende beurs voor kunst, antiek en design. De beurs, waar elegantie, expertise en excellentie hoog in het vaandel staan, is een niet te missen evenement op de kunstkalender voor verzamelaars en museumvertegenwoordigers.

Op de beurs zijn 270 van ’s werelds beste internationale kunsthandelaren en galeries aanwezig. De beste kunstwerken die momenteel op de markt zijn te zien en te koop op TEFAF Maastricht. U vindt er het complete scala van kunst: schilderijen, fotografie, sieraden, 20-eeuws design, kunst uit de klassieke oudheid, werken op papier, zilver, glas en tribal art.

Om het kwaliteitsniveau op TEFAF Maastricht te waarborgen worden de deelnemende kunsthandelaren alleen toegelaten na een strenge selectie. Daarnaast bevat TEFAF’s baanbrekende keuringssysteem maar liefst 175 internationale keuringsexperts en 29 verschillende categorieën. De experts beoordelen elk kunstwerk op kwaliteit, authenticiteit en conditie, zodat u met vertrouwen kunst kunt kopen.

Over Engel & Völkers Amsterdam

Engel & Völkers Amsterdam is een NVM /MVA makelaarskantoor dat onderdeel uitmaakt van het internationale bedrijf Engel & Völkers met 700 kantoren. De kracht van het kantoor is de unieke combinatie van Amsterdamse expertise gecombineerd met een groot internationaal netwerk. Engel & Völkers is gespecialiseerd in aan – en verkoop, aan -en verhuur, taxaties en aanverwante verdere adviezen met betrekking tot onroerend goed in elke prijsklasse. Door het wereldwijde netwerk van Engel & Völkers, dat wereldwijd bestaat uit een conglomeraat van 700 vestigingen, zijn de kantoren op de Willemsparkweg en de Prinsengracht de ideale partners voor cliënten die om advies nodig hebben over residentieel onroerend goed.

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Gerelateerde artikelen
  EnergiebesparingServicekostenVvE Centraal

  Een museumstuk helpt de VvE met energiebesparing.

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.