Certificaat VvE Beheerder OK uitgereikt aan VvE Partner

Maandag 28 december 2015 is door Piet van Herwijnen, namens de Stichting VVErtimago het VVE Beheerder OK certificaat uitgereikt aan Remco van den Heuvel van VvE Partner te Utrecht. Remco en zijn medewerkers worden van harte gefeliciteerd met dit certificaat.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies.

[button type=”button” link=” http://www.vvertimago.nl/over-ons/”]Meer over stichting VVErtimago[/button]

Over VvE Partner

VvE Partner is een dynamische organisatie die zich richt op het beheer van onroerend goed voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) maar ook op het onroerend goed van particulieren of particuliere organisaties.

VvE Partner is sinds 2003 dé VvE beheerder in Utrecht, Nieuwegein en omstreken voor betrouwbaar beheer voor Verenigingen van Eigenaren. Wij verrichten betrouwbare diensten tegen een scherpe prijs  en nemen al uw VvE-zorgen uit handen op het gebied van verenigingsactiviteiten, financiële diensten, administratieve diensten, bouwkundige diensten maar ook (meerjaren) onderhoudsdiensten. De begeleiding van het planmatig onderhoud is bij ons in goede handen.

[button type=”button” link=”http://vvepartner.nl/” variation=”btn-info”]Meer over VvE Partner[/button]