Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

VvE’s Groningen krijgen gratis Energiescan

VvE's Groningen krijgen gratis Energiescan

Wethouder Mattias Gijsbertsen van duurzaamheid kondigde donderdag een actieprogramma aan om Verenigingen van Eigenaren te stimuleren energie te besparen. Dat gebeurde op een conferentie voor VvE’s in Martiniplaza.

Groningen telt 5.000 VvE’s en die bezitten 45 procent van het aantal woningen. De gemeente biedt hen een gratis energiescan aan waarmee ze informatie krijgen om een energiezuiniger en comfortabeler huis te creëren. Dat kan besturen helpen om op hun ledenvergadering de leden te overtuigen om investeringen te doen, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

VvE’s kunnen zich hiervoor aanmelden via het energieloket. Door dit soort initiatieven wil het Stadsbestuur bereiken dat Groningen in 2035 energieneutraal is.

Bron: oogtv.nl

Over de auteur

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.