Betaalbaar totaalbeheer voor kleine VvE’s

Op 15 oktober 2015 lanceert vb&t vve diensten met SLIM Beheer een nieuwe dienst die specifiek is gericht op professioneel totaalbeheer van kleine VvE’s. Standaard diensten vormen een solide basis. Laagdrempelig en betaalbaar. Interactief en efficiënt gedigitaliseerd. Management van A tot Z. Kortom: SLIM!

Met totale ontzorging als missie, biedt vb&t vve diensten hiermee ook compleet VvE-beheer voor verenigingen van 2 t/m 10 (enkelvoudige) appartementsrechten. Van administratie & VvE-management tot onderhoud & schadeafhandeling. Op ieder moment inzichtelijk via het SLIM Digitaal Dossier. Betrouwbaar en professioneel.

Geïnteresseerde Verenigingen van Eigenaars kunnen via de website www.slim-beheer.nl efficiënt en snel alle informatie over deze nieuwe dienst vinden en direct een aanvraag indienen. Zorgeloos woongenot zonder onaangename verrassingen? SLIM Beheer maakt het voor iedere vereniging betaalbaar!

Lees de brochure van Slim Beheer.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..